Tuesday, December 13, 2011

Dulang Hantaran Untuk Disewa

Untuk bakal-bakal pengantin atau tunangan orang, sekiranya korang nak budget atau tak nak kerugian, aku syorkan korang sewa je bekas dan dulang hantran yang korang nak...
 
Kat sini, aku ade beberapa koleksi dulang hanatran dari yang paling murah, sampai la paling eksklusif sekali.. *dah paling, ada sekali pulak tu...*
 
Tempoh sewa biasanya aku bagi maksimum 7 hari je.... kalau agak-agak tak sempat nak pulang dalam masa 7 hari, TOLONGLAH inform kat aku.. kalau tak nak call, sms pun jadik la... ni tak, time nak sewa bukan main nak cepat, time nak pulang bukan main le lambatnye...... Penah jugak ada customer aku tu, janji nak hantar, tapi seminggu pas tu baru hantar... tak boleh la cam tu geng.... aku ni dah deal dengan orang lain pulak... depa pun nak sewa jugak.... so, harap korang semua paham la ye....
 
So, kalau korang berminat nak sewa, ape lagi...roger la aku cepat-cepat..!! Jom layanzzzzz......
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
...............................................................................................................................................................
Ni dulang hantaran traditional sejak zaman tok nenek moyang kite lagi... tapi telah di "upgrade" menjadi ringan.. pakai plastik je... tak yah dah korang nak angkut berat-berat dulang tembaga tuhh....

DULANG TRADITIONAL
Code : TZ004
Available : 16 pcs
Price : RM 5 (each)
Status : Available
 

...........................................................................................................................................................
 
Ni pulak dulang hantaran berkaki... dah siap kaki, tak yah nak ber "ceper" lagi... mudah dan senang sangat.... bile dah orang-orang tua angkat tu, tak la berat kan.......

 DULANG HANTARAN BUTTERFLY BERKAKI
Code : TZ002
Available : 5 pcs
Price : RM 7 (each) 
 Status : Not Available
 
 
 ..............................................................................................................................................................

 
Yang berpayung ni cantik kan???? haaaa...korang mesti minat.. ni kire limited gak ni.... sebab puas dah aku carik tempat lain, ingat nak tambah koleksi, tapi malangnya dah tak ada lagi....waaaaa...sedeynye.... so, ada 5 pcs je la......

DULANG HANTARAN BERPAYUNG
Code : TZ003
Available : 5 pcs
Price : RM 10 (each)
 Status : Not Available
 
 
................................................................................................................................................................

 
Alahai.....cutenye la hai box polkadot ni kan?? heheheeee.... ramai yang nak beli, tapi aku x jual ye... agak limited sikit.... aku sewakan semuanya..... box ni korang boleh letak coklat ke, handphone ke, perfume set ke, gula-gula ke.... kain pasang pun boleh tau... macam-macam kegunaan box ni... so, pada yang minat barang-barang limited yang cute macam ni, cepat-cepat la booked!!
KOTAK HANTARAN PINK POLKADOT
Code : TZ005
Available : 11 pcs
Price : RM 10 (each)
Status : Not Available

 

.............................................................................................................................................................
 
Mak aiii..... cantiknye dulang putih ni.... siap ade crystal lagi tuh..!! Dulang Hantaran ni memang cantik dan sweet... harga yang aku sewakan pun tak mahal.. mampu lagi korang nak budget-budget.. permukaan dulang bulat...keliling dulang ada bunga matahari.... dan ada crystal juntai-juntai.... warna putih saja yang aku ada.... Ape lagi, tepon aku cepattt!!
 
DULANG HANTARAN CRYSTAL
Code : TZ006
Available : 9 pcs
Price : RM 20 (each)
Status :  Not Available

 
 
.............................................................................................................................................................
 
Nampak eksklusif jugak kan dulang kerawang ni??? material adalah plastek... mudah sangat korang nak bawak... ringan pun iye... tak yah sakit-sakit tangan usung dulang tembaga tuh!! Ada 2 warna untuk koleksi ni... tapi, aku cuma ada kaler Silver / Chrome je... So, kepada yang berminat nak sewa, cepat..sebelum terlambat... harga sewa memang sangat murah la... !!
 
DULANG HANTARAN KERAWANG SILVER
Code : TZ008
Available : 9 pcs
Price : RM 10 (each)
Status : Available
 


.............................................................................................................................................................
 
Dulang hantaran ni adalah dulang paberet aku... aku suka guna dulang ni kalau ada terima tempahan nak buat garden theme..... sebabnye, permukaan yang rata dan senang nak gubah....saiz standard la dengan dulang lain-lain... 12 x 12 inch..  dulang ni memang la sangat murah kalau korang nak sewa ye..... *jangan risau, aku bukan cekik darah!!*
 
DULANG HANTARAN PUTIH BERKAKI
Code : TZ012
Available : 11 pcs
Price : RM 7 (each)
Status : Available



.............................................................................................................................................................

Kotak hantaran vantage ni memang classic ko...... memang bommm la kalau korang sewa... sape-sape yang minat dengan english theme, memang la sesuai sangat.... kualitinya macam besi.... kuat... agak berat sikit.... aku ada 4 pcs je... ni pun limited jugak......
 
KOTAK HANTARAN VANTAGE
Code : TZ018
Available : 4 pcs
Price : RM 10 (each)
 Status : Not Available
 
 
.............................................................................................................................................................

Wahhhhh...kilat-kilat ko...... KO ADA??? huhuhuhuhu... dulang hantaran ni memang agak exclusive sikit... kaki rendah je... tapi memang chantekkkkkkk....  permukaan bulat yang luas..... saiz yang lebih kurang 15 x 15 inch.... kilat-kilat macam emas ko..... permukaan ada ukiran... memang smart... dan nampak grand lagi.... so, cepat-cepat grab!!
 
DULANG HANTARAN EXCLUSIVE
Code : TZ019
Available : 9 pcs
Price : RM 20 (each)
Status : Available

 
.............................................................................................................................................................
 
OMG!! mabelesssssss......!! Dulang Hantaran yang eksklusif ni bertahtakan pewter... material kaca... berkaki jugak... cuma tak lah tinggi sangat...memang gojes korang.... sape-sape dah berkenan, cepat bagi tarih kat aku!! nanti melepas tak dapek nak nolong.....
 
DULANG HANTARAN EXCLUSIVE GLASS
Code : TZ021
Available : 9 pcs
Price : RM 30 (each)
Status : Available
 

.............................................................................................................................................................
 
Taraaaaaaa!! Cantikkan?? Ni dulang hantaran pewter... ada ukiran kat atas permukaan dulang ni... memang cantik + meletopsssss..... berat pun berat jugak..... dan kilat memang la kilat sangat.. *ape yang aku merepek ni?? * Dulang ni aku beli kat someone yang memang nak LET GO dulang ni.... harganya pun emmmmmmmmm..tu je la aku leh cakap..... masih cantik dan memang cantik sama macam dalam gambar ni.... Moh le sewa weyyyyy... :-))
 
DULANG HANTARAN PEWTER EXCLUSIVE
Code : TZ022
Available : 7 pcs
Price : RM 25 (each)
Status : Available


.............................................................................................................................................................
 
Tambahan dulang baru!!!! Kali ni bagi peminat-peminat yang inginkan hantaran mewah tetapi dengan budget yang minimum, korang bolehlah sewa dan gunakan dulang vase/bowl ni... Kualitinya adalah plastik namun tetap nampak cantik dan mewah... Mulanya aku tak nak beli sebab rasa macam tak ada yang nak je nanti... Tapi bila difikirkan balik, dulang ini memang sesuai bagi korang yang nak hantaran nampak elegan tapi dengan budget yang murah... So, kepada sesiapa yang nak tempah guna dulang ni ataupun sewa dulang ni, cepat-cepat contact aku ye!!
 
 
DULANG HANTARAN PASU/BOWL
Code : TZ023
Available : 9 pcs
Price : RM9
Status : Available
 


...............................................................................................................................................................
 
Dulang hantaran yang ini juga bercirikan pasu atau bowl... Kualitinya adalah seramik... sangat sesuai buat korang yang sukakan tema English Garden.. Harga yang aku sewakan juga sangat berpatutan.. Cuma dulang ni aku tak dapat banyak... limited pula.... Kepada diluar sana, cepat-cepat booking untuk date korang ye!!
 
DULANG HANTARAN PASU/BOWL FOR ENGLISH GARDEN
Code : TZ024
Available : 5 pcs
Price : RM11
Status : Available
 


.............................................................................................................................................................
 Dulang yang ni pulak aku tak tahu nak describe camne... boleh juga dikategorikan sebagai dulang... Sangat sesuai bagi yang sukakan wedding theme ala-ala fairy tales.... Cinderella Carriage ni sangat-sangat comel dan cute tau..... Cepat-cepat booking sebelum terlambat!!!
 
DULANG HANTARAN CINDERELLA CARRIAGE
Code : TZ025
Available : 9 pcs
Price : RM7
Status : Not Available
 


......................................................................................................................................................................
 Taraaaaaaa!!! Kelassss sangat dulang baru ni kan???? Ala-ala royal wedding gitu..... Dulang ni sangat la sesuai untuk pasangan yang inginkan kemewahan di majlis mereka nanti... Memang limited ye.... Savely Handling.. Sebab memang susah nak jaga.... Harga agak mahal sedikit memadangkan harganya pun memang la sangat cantikkkkk.... bertarung nyawa tau nak beli dulang ni.... waaaa.... tak apa lah... janji korang semua puas hati... Peace!!
 
DULANG HANTARAN ROYAL GOLD
Code : TZ026
Available : 5 pcs
Price : RM50 (each)
Status : Available
 


...................................................................................................................................................................
Juga dulang yang ini sama designnya dengan yang diatas.... beza pada warnanya sahaja... memang meletopssssss sangat.... cepat-cepat booked date korang yeee!!! Sebab memng limited sangat-sangat...
 
DULANG HANTARAN ROYAL CHROME
Code : TZ027
Available : 7 pcs
Price : RM50 (each)
Status : Available
 


...................................................................................................................................................................
Dan dulang yang terkakhir untuk koleksi tahun 2013 ni adalah dulang bertamakan royal juga.... memang la terbeliak mata korang tengok kan? Kena pulak digandingkan bersama hantaran korang dari gubahan bunga segar..... Ya Allah..... memang cantik la sangat-sangat..... Jangan miss boking ye!!!
 
DULANG HANTARAN ROYAL BROWN
Code : TZ028
Available : 9 pcs
Price : RM50 (each)
 Status : Available
 
 
...............................................................................................................................................................
Hapdep terbaru!!!! Sangat caktik tau dulang ni kalau korang semua gayakan dan sewa bersama Set Nikah (Meja + Bantal Ottoman) sebab material dia sama jenis... Ada 10 pcs dulang PVC ni ye.... Kalau korang deco hantaran guna dulang ni, pulak tu deco pakai fresh flowers, memang meletopsss sangat hokey...
 
DULANG HANTARAN PVC WHITE
Code : TZ029
Available : 10 pcs
Price : RM30 (each)
Status : Available
Saiz Permukaan : 13 x 13 inch
 


...............................................................................................................................................................
Latest hapdep on February 2014!! Ramai sangat yang tanya, ada tak buat sewa dulang atau box kaca?? memang tak ada sebab yang ada setakat ni hanya untuk kegunaan persendirian.. So, saya buat keputusan untuk menambah koleksi dulang kaca yang ada dengan buat sewaan dengan budget yang murah.. Kalau ada yang berminat cepat booking date ye..
 
DULANG HANTARAN GLASS BOX
Code : TZ030
Available : 7 pcs
Price : RM15 (each)
Status : Not Available
Saiz Permukaan : 12 x 12 inch
 


 

9 comments:

(''_'') said...

untuk bekas letak cincin ada x?

ATHIRAH AMZAH said...

Ada.... tempat cincin pun ada... will upload later..:-)

ATHIRAH AMZAH said...

orait... upload already :-)

iris bibi henna said...

untuk sewa atau jual

Tyra said...

utk sewa iris bibi henna..:-)

Zulaikha Sapri said...

Nk order bekas hantaran kerawang silver berapa minggu ye?.sbb nak pakai bulan 8..

Zulaikha Sapri said...

Nk order bekas hantaran kerawang silver berapa minggu ye?.sbb nak pakai bulan 8..

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Zulaikha : nak order (beli) atau nak sewa? boleh email ke sis ye.. fyra_230703@yahoo.com atau sms 0176938055 :-)

Sqf Market-sf Beauty's said...

Hi... awak masih buat sewa dulang?
Awak seri kembangan area mana ye?