Tuesday, December 13, 2011

Dulang Hantaran Untuk Disewa / Bekas Hantaran Untuk Disewa

Untuk bakal-bakal pengantin atau tunangan orang, sekiranya korang nak budget atau tak nak kerugian, aku syorkan korang sewa je bekas dan dulang hantran yang korang nak...
 
Kat sini, aku ade beberapa koleksi dulang hanatran dari yang paling murah, sampai la paling eksklusif sekali.. *dah paling, ada sekali pulak tu...*
 
Tempoh sewa biasanya aku bagi maksimum 7 hari je.... kalau agak-agak tak sempat nak pulang dalam masa 7 hari, TOLONGLAH inform kat aku.. kalau tak nak call, sms pun jadik la... ni tak, time nak sewa bukan main nak cepat, time nak pulang bukan main le lambatnye...... Penah jugak ada customer aku tu, janji nak hantar, tapi seminggu pas tu baru hantar... tak boleh la cam tu geng.... aku ni dah deal dengan orang lain pulak... depa pun nak sewa jugak.... so, harap korang semua paham la ye....
 
So, kalau korang berminat nak sewa, ape lagi...roger la aku cepat-cepat..!! Jom layanzzzzz......
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
...............................................................................................................................................................
Ni dulang hantaran traditional sejak zaman tok nenek moyang kite lagi... tapi telah di "upgrade" menjadi ringan.. pakai plastik je... tak yah dah korang nak angkut berat-berat dulang tembaga tuhh....

DULANG TRADITIONAL
Code : TZ004
Available : 16 pcs
Price : RM 5 (each)
Status : Available
 

...........................................................................................................................................................
 
Nampak eksklusif jugak kan dulang kerawang ni??? material adalah plastek... mudah sangat korang nak bawak... ringan pun iye... tak yah sakit-sakit tangan usung dulang tembaga tuh!! Ada 2 warna untuk koleksi ni... tapi, aku cuma ada kaler Silver / Chrome je... So, kepada yang berminat nak sewa, cepat..sebelum terlambat... harga sewa memang sangat murah la... !!
 
DULANG HANTARAN KERAWANG SILVER
Code : TZ008
Available : 16 pcs
Price : RM 5 (each)
Status : Available
 


.............................................................................................................................................................
 
Dulang hantaran ni adalah dulang paberet aku... aku suka guna dulang ni kalau ada terima tempahan nak buat garden theme..... sebabnye, permukaan yang rata dan senang nak gubah....saiz standard la dengan dulang lain-lain... 12 x 12 inch..  dulang ni memang la sangat murah kalau korang nak sewa ye..... *jangan risau, aku bukan cekik darah!!*
 
DULANG HANTARAN PUTIH BERKAKI
Code : TZ012
Available : 11 pcs
Price : RM 5 (each)
Status : Available



.............................................................................................................................................................

Wahhhhh...kilat-kilat ko...... KO ADA??? huhuhuhuhu... dulang hantaran ni memang agak exclusive sikit... kaki rendah je... tapi memang chantekkkkkkk....  permukaan bulat yang luas..... saiz yang lebih kurang 15 x 15 inch.... kilat-kilat macam emas ko..... permukaan ada ukiran... memang smart... dan nampak grand lagi.... so, cepat-cepat grab!!
 
DULANG HANTARAN EXCLUSIVE
Code : TZ019
Available : 9 pcs
Price : RM 15 (each)
Status : Available

 

Update: Nak letgo dulang ni murah-murah je.. Sesiapa yang berkenan boleh whatsapp/sms sy ye..
.............................................................................................................................................................
 
OMG!! mabelesssssss......!! Dulang Hantaran yang eksklusif ni bertahtakan pewter... material kaca... berkaki jugak... cuma tak lah tinggi sangat...memang gojes korang.... sape-sape dah berkenan, cepat bagi tarih kat aku!! nanti melepas tak dapek nak nolong.....
 
DULANG HANTARAN EXCLUSIVE GLASS
Code : TZ021
Available : 9 pcs
Price : RM 25 (each)
Status : Available
 


Update: Nak letgo dulang ni murah-murah je.. Sesiapa yang berkenan boleh whatsapp/sms sy ye..
                                                                   (017-6938055)
.............................................................................................................................................................
 
Taraaaaaaa!! Cantikkan?? Ni dulang hantaran pewter... ada ukiran kat atas permukaan dulang ni... memang cantik + meletopsssss..... berat pun berat jugak..... dan kilat memang la kilat sangat.. *ape yang aku merepek ni?? * Dulang ni aku beli kat someone yang memang nak LET GO dulang ni.... harganya pun emmmmmmmmm..tu je la aku leh cakap..... masih cantik dan memang cantik sama macam dalam gambar ni.... Moh le sewa weyyyyy... :-))
 
DULANG HANTARAN PEWTER EXCLUSIVE
Code : TZ022
Available : 7 pcs
Price : RM 25 (each)
Status : Available



Update: Nak letgo dulang ni murah-murah je.. Sesiapa yang berkenan boleh whatsapp/sms sy ye..
                                                                     (017-6938055)
.............................................................................................................................................................
 
Tambahan dulang baru!!!! Kali ni bagi peminat-peminat yang inginkan hantaran mewah tetapi dengan budget yang minimum, korang bolehlah sewa dan gunakan dulang vase/bowl ni... Kualitinya adalah plastik namun tetap nampak cantik dan mewah... Mulanya aku tak nak beli sebab rasa macam tak ada yang nak je nanti... Tapi bila difikirkan balik, dulang ini memang sesuai bagi korang yang nak hantaran nampak elegan tapi dengan budget yang murah... So, kepada sesiapa yang nak tempah guna dulang ni ataupun sewa dulang ni, cepat-cepat contact aku ye!!
 
 
DULANG HANTARAN PASU/BOWL
Code : TZ023
Available : 9 pcs
Price : RM9
Status : Available
 



Update: Nak letgo dulang ni murah-murah je.. Sesiapa yang berkenan boleh whatsapp/sms sy ye..
                                                                      (017-6938055)
 
 ...................................................................................................................................................................
Dan dulang yang terkakhir untuk koleksi tahun 2013 ni adalah dulang bertamakan royal juga.... memang la terbeliak mata korang tengok kan? Kena pulak digandingkan bersama hantaran korang dari gubahan bunga segar..... Ya Allah..... memang cantik la sangat-sangat..... Jangan miss boking ye!!!
 
DULANG HANTARAN ROYAL BROWN
Code : TZ028
Available : 9 pcs
Price : RM40 (each)
 Status : Available
 
 
...............................................................................................................................................................
Hapdep terbaru!!!! Sangat caktik tau dulang ni kalau korang semua gayakan dan sewa bersama Set Nikah (Meja + Bantal Ottoman) sebab material dia sama jenis... Ada 10 pcs dulang PVC ni ye.... Kalau korang deco hantaran guna dulang ni, pulak tu deco pakai fresh flowers, memang meletopsss sangat hokey...
 
DULANG HANTARAN PVC WHITE
Code : TZ029
Available : 10 pcs
Price : RM30 (each)
Status : Available
Saiz Permukaan : 13 x 13 inch
 



Update: Nak letgo dulang ni murah-murah je.. Sesiapa yang berkenan boleh whatsapp/sms sy ye..
                                                                     (017-6938055)
...............................................................................................................................................................
 
 New Update on 2015!! Dulang hantaran terbaru untuk tahun 2015. Dulang ni memang sangat-sangat cantik terbaik lagi... Dihiasi dengan crystal disekeliling permukaan dulang dan ditambah dengan kaca dari kualiti yang tinggi. Dulang bewarna chrome sememangnya menjadi pilihan ramai untuk tampak lebih exclusive di hari bahagia nanti.  Meh lekas booking ye!

DULANG HANTARAN GLASS CRYSTAL
Code : TZ031
Available : 9 pcs
Price : RM40 (each)
Status : Available
Saiz Permukaan : 12 x 12 inch
 


 
...............................................................................................................................................................
New Update on 2015!! Dulang hantaran terbaru untuk tahun 2015. DIY dengan kombinasi tapak dan permukaan dari jenis yang berbeza.  Hasilnya memang sangat menawan.Dulang bewarna chrome sememangnya menjadi pilihan ramai untuk tampak lebih exclusive di hari bahagia nanti. Masih lagi dengan budget pilihan ramai.  Meh lekas booking ye!

DULANG HANTARAN CHROME
Code : TZ032
Available : 7 pcs
Price : RM20 (each)
Status : Available
Saiz Permukaan : 12 x 12 inch



Update: Nak letgo dulang ni murah-murah je.. Sesiapa yang berkenan boleh whatsapp/sms sy ye..
                                                                      (017-6938055)

14 comments:

(''_'') said...

untuk bekas letak cincin ada x?

ATHIRAH AMZAH said...

Ada.... tempat cincin pun ada... will upload later..:-)

ATHIRAH AMZAH said...

orait... upload already :-)

iris bibi henna said...

untuk sewa atau jual

Tyra said...

utk sewa iris bibi henna..:-)

Zulaikha Sapri said...

Nk order bekas hantaran kerawang silver berapa minggu ye?.sbb nak pakai bulan 8..

Zulaikha Sapri said...

Nk order bekas hantaran kerawang silver berapa minggu ye?.sbb nak pakai bulan 8..

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Zulaikha : nak order (beli) atau nak sewa? boleh email ke sis ye.. fyra_230703@yahoo.com atau sms 0176938055 :-)

Sqf Market-sf Beauty's said...

Hi... awak masih buat sewa dulang?
Awak seri kembangan area mana ye?

Sakura Eija said...

Kalau sye nak sewa dulang yg plg atas tu mash availble x?sye dr melaka,tp nak gna bwa balik swk..

Sakura Eija said...

Kalau sye nak sewa dulang yg plg atas tu mash availble x?sye dr melaka,tp nak gna bwa balik swk..

Intan said...

Kalau saya nk sewa dulang pewter tau Ade x?

Natasha Tukiran said...

Kalau nak beli dulang hantaran tu berape rm ye yang pewter tu??

Natasha Tukiran said...

Kalau nak beli dulang hantaran tu berape rm ye yang pewter tu??