Friday, January 20, 2012

Hamper CNY

Salam sume....
Ha... Kali ni i ada terima order hamper utk CNY.. this is my 1st time buat hamper ni..Seronok jgk buat hamper.. senang je.. (cewahhhh...)
Air botol dlm hamper tu BUKAN BEER ye... HALAL punye.....cari je kat Tesco ke, Giant ke, ade je... Air perisa buah-buahan.. Kalau ade sape2 nak order untuk hamper, boleh contact i. Harga boleh citer klu order byk...:-))





Tuesday, January 10, 2012

Rental Bantal Hantaran

Salam all... 
now i nak memperkenalkan design bantal hantaran custom yg direka khas buat pengantin-pengantin nakkan kelainan dan nmpak exclusive.. memang menarik sgt22..(lebih menarik klu korang tgk depan2..hehehe) Ada 3 kaler semuanye.. (Silver, Gold, Cream)
Harga sewa mmg agak mahal sikit berbanding bantal2 hantaran yg ade abad ni.. sebab bantal yg i buat ni, klu la rosak ke koyak ke, jurai ilang ke, mmg takkan dapat ganti balik... dlm erti kate lain LIMITED :-)) so, have a look ye korang !! nilaikan la sendiri...^^

Harga sewa termasuk dulang : RM 15 (each)
Harga sewa bantal shj : RM 10 (each)





Available : 9 pcs
Colour : Silver






Available : 11 pcs
Colour : Cream



 
Available : 6 pcs
Colour : Gold

Available : 6 pcs
Colour : Gold

Available : 6 pcs
Colour : Gold
 

Sunday, January 8, 2012

Counting Days.....



Ehem...ehem....
ni la ghupenye bende yang aku dok tercarik2 ngn my yayang... kasik upload sket pic dari blakang..
igt nak angkat city je.. jimat minyak .. tapi tetibe cam terminat lak yg ini.. besor sket bonetnye.. (cewahhhh.. budget cam nak masuk stroller la nih!! poyo jeeeee...)


>> hari ni nak g survey2... :-)




Sunday, January 1, 2012

For Sale !




BUAIAN HANTARAN BERKAKI

CODE : TZ 013
AVAILABLE : 1 PCS
PRICE : RM60 (self collect)
STATUS : SOLD




:: Hand Bouquet Artificial Flowers ::


:: Pemilihan warna berdasarkan tema majlis ::

PRICE :

 RM 40 ( artificial flowers )
RM 60 (Artificial Gred AA)