Sunday, March 11, 2012

Platform Hantaran Exclusive

Haaaaaa....
Jeng jeng jengggggg...... tuuuuuu diaaaa!! Bagi bakal-bakal pengantin yang memang minat dengan rekaan exclusive dan glamor, boleh la booked cepat2 platform yang memang devasssssssss niii..^^
Memang mcm pisang goreng panassss!! tiap minggu ade org booked.. so, sape2 ade planning nak kawen dgn tema yang meletopssss ni, boleh la contact i untuk booked date korang yek.. Cepat2, nanti tak dapat!! :-))

Note: 1 Platform boleh muat 3 dulang hantaran shj. If  korang booked 2 platform , boleh muat 7 dulang.. 

Tray Platform Exclusive

Price: RM25 (each)
Period Rental: Maximum 2 days
Available: 6 boxes


 
Teruja x???

Meletopsssssssss!!

Cantek sangat..........................^^

- From Sided -



Saturday, March 10, 2012

Hantaran 24 (Classic Theme)

Salam Suma Blog Walkerrrr....
Today, aku nak mempersembahkan kepada semua bakal-bakal pengantin dan jugak kepade sume blog walker , hantaran yang aku deco khas untuk shoot majalah pengantin. Tapi malangnye, edisi Mei 2012 tak sempat keluar... maybe next issue baru keluar...(sob sob sobbbbbbbb...) So, ape lagi, having view la yek!! Ade 7 tray sumenya...

Classic Theme
Pakej 9 Dulang Full Flowers
RM420


Kain Baju Melayu Tray


Towel Tray
                                                          

Sirej Junjung Tray


Sejadah Tray
                                                              
Songket Tray


 



Hantaran 23 (Garden Theme)

Wow!!!!!!
Mesti korang teruje dan jelessssssssssss sgt2 dgn hantaran ni kan??? Ha...kat sini aku nak citer, hantaran ni aku reka khas untuk shooting Majalah Pengantin Edisi Mei 2012.  Tapi, sedih sgt2...sbb tak sempat masuk la.... Next issue baru masuk.... Ade 5 Tray sumenye... Ni name temanye Garden Theme... sememangnye aku suke dengan tema2 garden ni... sbb korang pun mmg suke kan.....^^ Cantik dan Indah sangat2.... Tengok la ye... Tpi jgn curik idea aku sudahhhhhhhh... hehehe..




Garden Theme
Pakej Untuk 5 Dulang
RM200


      Potpourri Tray       


   Telekung Tray
                                                         



Sireh Junjung Tray


Ring Tray         

                                                                            Heel Tray