Sunday, March 11, 2012

Platform Hantaran Exclusive

Haaaaaa....
Jeng jeng jengggggg...... tuuuuuu diaaaa!! Bagi bakal-bakal pengantin yang memang minat dengan rekaan exclusive dan glamor, boleh la booked cepat2 platform yang memang devasssssssss niii..^^
Memang mcm pisang goreng panassss!! tiap minggu ade org booked.. so, sape2 ade planning nak kawen dgn tema yang meletopssss ni, boleh la contact i untuk booked date korang yek.. Cepat2, nanti tak dapat!! :-))

Note: 1 Platform boleh muat 3 dulang hantaran shj. If  korang booked 2 platform , boleh muat 7 dulang.. 

Tray Platform Exclusive

Price: RM25 (each)
Period Rental: Maximum 2 days
Available: 6 boxes


 
Teruja x???

Meletopsssssssss!!

Cantek sangat..........................^^

- From Sided -



9 comments:

ladyana said...

hye.saya berminat nk sewa tapak hantaran exclusive ni..available lg x untuk 29.12.12?saya berminat nk sewa 4-5 platform ni..rm25/each kan?kindly email me at izna_deen@yahoo.com

Tyra [0 1 7-6 9 3 8 0 5 5] said...

ladyana - u stay area mane dik?

Nora Fuza said...

Hye tyra...pnjg platform ni bpe meter ek?mmg siap lampu eh...sy ingt nk sewa bln 3 nt...tp sy stay melaka...

Tyra [0 1 7-6 9 3 8 0 5 5] said...

Hye nora....panjang platform 6 kaki dear....

mrs chenta said...

Dear...nanti whatsapp i ya. I nk sewa
0192269800
Tq

one step closer affair said...

Watsapp sy please utk 31/8 ni 0176901740 tq

Anonymous said...

Pliz whatsapp sy..nk pkai bulan 11.. 0139188012

nurul emilia said...

Salam, hai :) platform ni available lg x utk 2014?plis wasap me..0193592323 emi..tqvm :)

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Nurul emilia : Available dear.... do text me 0176938055