Tuesday, May 29, 2012

Hantaran 29 (Peach + Pink)

Assalamualaikum & Selamat Petang sumeeeee... :-)

Ha.... hari ni aku baru sempat nak upload pic2 hantaran yang ditempah khas oleh Zila si kecik molek tu.. Majlis nikahnye 25hb May 2012 hr tu... Ade 9 dulang sumenye... aku deco mmg nice & menarik khas untuk dia...terutamanya chocs basket tu..sbb dia dah lame book date tempahan ni.. hehehehee... dan, akhirnya, setelah persetujuan dibuat, dan beberape touch up di buat, inilah yang terhasil...^^
Memang cantik la padanan warna pink & peach ni.. terutamanye chocs hand made basket tu...sebelum ni belum ade request lg...thanks zila... :-))

Peach & Pink Theme
Pakej untuk 9 dulang hantaran
Full of Artificial
RM540

 9 Dulang Hantaran









 Shower Tray











 Songket & Qu'ran Tray


















 Fruits Tray

 Shoes Tray


 Perfume Tray


 Sireh Junjung Tray


 Chocolates Handmade Basket


 Shirt Tray


 Sejadah Tray



Monday, May 14, 2012

Hantaran 28 (Sweety Theme)

^ Special Deco For My Bro' Wedding ^

Salam semua.......
Wowwwwwww!!! meletop gituuuuuu.. cantik x, cantik x???? haaa, ni special deco hantaran untuk abg i yg baru kawin awal May 2012 hr tu.. cantik gile kan?? i pun suke... (cewahh..poyos lak puji diri sendiri) Hantaran ni nem theme nya, Sweety... sbb bunga dan accessories smua sweet2... (padahal dah x tau nk bg name tema ape...byk sgt dah..hehehe^^) Ada 9 dulang semuanya.. Pakej ni tak mahal pun... sangat berbaloi dan x rugi klu korang tempah.. sbb klu korang nak buat sendiri, mungkin tak kan same hasilnye seperti ni... :-))
* Jumlah hantaran sumenye 9 tray shj..

Sweety Theme
Pakej RM 495


Hand phone Tray

Samsung Galaxy 


Shoes Tray


Perfume Tray


Sireh Junjung Tray

Mas Kahwin Tray


Jewellery Tray


Make up Tray


Sejadah & Telekung Tray


Hand bag Tray




Thursday, May 3, 2012

Hantaran 27 (Peach & Purple)

Wahhhhhh......
tengok la hantaran ke-2 sis Jaja yang cantik menawan ni... memang meletop gitu... mabeles..  mcm orangnye... Hantaran ni sis jaja tempah khas dari suaminya untuk dirinya... memang setiap tray yang digunakan bentuk lain2..sbb sis jaja nak vantage + garden theme .. bekas-bekas ni semuanya sis jaja yang beli dan dia mintak sy yang gubah... Inilah hasilnye...cantik sgt kan? Jumlah hantaran sumenye  tray je.. :-)

Vantage + Garden Theme


 Cheque Tray 

Cake Tray



Key Car Tray

Al-Qur'an Tray


Bunga Pahar (Pink White)


Tara!!!!!!!
Haaaaaa... chantek x bunga pahar ni? warna dan idea datang dr i... :-))
NI special deco untuk hari persandingan abg mus... memang chatek sgt2.. tgk depan2 lagi cantik... sape2 yang berminat, boleh la call ye..tempahan perlu dibuat selewat2nye sebulan setengah dari majlis.. ( utk 30 pcs).. klu tempahan yang melebihi 100 pcs tu, kene la tempah paling lewat 3 bulan.. sbb i ni wat keje part time je... siang i keje... (kat mane keje tu...kene rahsia kan.... lalalalalalaaaaaa)

Bunga Pahar Exclusive With Crystal

RM3.50 each
minimum order 30 pcs





Hantaran 26 (Sweet Flora Theme)

Helo hello helloooooooooooooo.... 
Jeng jeng jeng........ ni dia hantaran - hantaran yang ditempah oleh sis Jaja dari Ampang.. memang sangat exclusive dan unik serta cantik gileee laaa... i pun cam x caye boleh siapkan hantaran secantik ni..(puji sket diri sendiri...hahahaha..) ada 4 tray semuanya... dan  tray2 ni sis jaja yang sediakan..sbb dia nak kelainan dan setiap hantaran bekas yang berbeza2.. Theme Flora Garden gituuuuuu...memang kelessssssssssssss sgt2... sesuai dgn orangnyeee..yang cantik jelita...^^
* Jeles tak tengok hantaran yang sangat2 indah ni?? Jgn kate korang, aku pun jeles...Ada 4 tray sumenye :-((
Flora Theme
RM116 per Tray

Taj Mahal Choco Tray
(from side)



Rings Tray

Chocolates
Chocolates Tray





Fruits Tray


Soooo Beautiful.........