Thursday, August 16, 2012

Counting Hours...... ^^

Yesssssssssssssssssssssss!!
Akhirnye siap jgk semua hantaran untuk client2 aku.. Alhamdulillah.. hari ni hari last aku nak hantar brg2.. waktu paling akhir sekali akan habis pkul 10.00 malam setelah berhempas pulas dan bersengkang mata bulan Ramadan ni.. mane x nye beb, tdo pukul 1.00 pagi tu..... tiap hari..Kadang2 pukul 2.00 pagi pun ade!!
Maka, selepas jam 10.00 mlm ni, diumumkan bahawasanya Tyrazami Collection akan bercuti raya bermula 17.8.2012 sehingga 26.8.2012..
Kepada semua pelanggan2 yang tengah tunggu giliran tu, harap bersabar ye.. next time, if dah rancang nak kawin tu, klu boleh book 3 bulan sebelum majlis korang ye.... sbb bile book last minute, aku pun memang x cukup tangan..kadang2 kesian amik jgk...tapi, klu dah memang x de tangan memang aku terpakse reject... big sory for last nite called.. mmg akak x dpt tolong adik... sory ye...

Mood : Tak sabar sangat2 nak tunggu pukul 10.00 malam ni... nak tido dgn lena.... heheheheeeee :-)
Tomorrow Planning : Baru nak g Shopping Raye...Sian bucuk sye tu..dgn die2 skali terjebak shopping last minute ni... huhuhuhu :-))

Wednesday, August 15, 2012

Hantaran 36 (Peach & Silver)

Salam.....
Tik Tok Tik Tok.... jam makin lame makin cepat berlalu... aku pun x sempat2 nak upload hantaran terkini yang ditempah khusus untuk bulan pose merangkap majlis bulan raye ni.... mak ai...ramai bebenor nak kawin raya ni ye.. terutama 25hb...
Kali ni, hantaran yg aku deco ni khas buat adik diyana dari melawati... die nak melangsungkan pertunangan 25hb August 2012 ni... katenye nak tema silver dan peach...
Mulanye, aku mcm kurang yakin je dgn padanan warna yg diyana mintak.... sbb rasenye mcm x naik nanti seri hantaran tu.... Pikir punye pikir, last2 aku contrakan dgn warna blusher yang mmg masuk sangat dengan tema diyana...
Hasilnye, ini la die.... Taraaaaaaaaaaaaaaa :-))

Peach & SiLver

 Cup Cakes Tray


 Pulut Tray


 Cookies Tray


 Baju Melayu Tray


 Fruits Tray


 Chocolates Tray


 Candy Tray





Thursday, August 9, 2012

Hantaran 35 (Garden Lagi??)

Selamat petang sume-sume....
urmm.... penatnye hari ni.....dah la x cukup tdo mlm td...3 jam je tdo... hari ni bantai g shopping ngn best friend mase time lunch hour td.. (sempat jgk yek!)... mane taknye......bila la mase aku nak shopping klu asyik dok ngadap hantaran dan tempahan2 ni.... time lunch hour je la ponnnn...
ok... petang ni, aku nak tunjuk Hantaran Garden yang ditempah oleh adik Haruko (ape tah name die, aku pun x tau..panggil nick name fb je la...)kihkihkihhhh...
Jumlah semua dulang hantaran ni adelah 7 dulang shj.... katenye untuk majlis tunang raya nanti...
Anyway, Congrats adik Haruko.. :-))

Garden Theme
7 dulang = RM280 je...

 Tepak Sireh Tray


 Rings Tray


 Nut & Dates Tray


 Fruits Tray


 Chocs Tray


 Cookies Tray


 Cake Tray





Koleksi Tempahan Bantal Hantaran ( Pra - Exclusive Design)

Morning Ollsssssss...^^

Wahhhh..bersemangat aku dtg keje hari ni walaupun tido malam td juz 3 jam je....
Pagi ni aku nak memperkenalkan design bantal hantaran Pra-Exclusive.. Kenape ada Pra-Exclusive??
Ha.... sebabnya, citarasa semua berbeza... ada yang nak renda, ada yg x nak... so, untuk Pra-Exclusive ni aku deco bersesuaian dgn citarasa semua orang... TIDAK ada renda... x nak la korang bosan dengan 1 design je kan.. yang ni murah sikit.... 1 pc RM30 je... warna pun boleh pilih..nak kaler ape, x kesah... cuma kerawang tu hanye ade kaler SILVER & GOLD je... pada sape2 yang nak cut budget, tp nak nampak exclusive, ini pun ok jgk... Cantik jgk.. so, ape tunggu lagi???? Jom la order beramai2 !!

RM30 (each)
(without tapak dulang)


 Purple



Silver

Tuesday, August 7, 2012

Koleksi Tempahan Bantal Hantaran (Exclusive Design)

Wowwwww!!! Wowww!! Woooowwwww!!!

wah...meletop2 gitu...... chantek x??chantek x?? (cewah....mcm puji diri sndiri jekkk)
ni di antaran koleksi bantal hantaran exclusive yg "diorder" oleh customer2 dari merata2 negeri... jom la singgah...!! tapi awas... ni custom made tau.... x de sape yg buat lagi... JANGAN TIRU YEK!! DILARANG SAMA SEKALI.. Nanti kene tangkap polissssssssssssssssssssssssssssss... Aku x tanggung....~~
Untuk harga bantal hantaran design exclusive ni RM35 (each).. TIDAK termasuk tapak dulang ye... warna u all boleh pilih...cuma kerawang shj hanya ada kaler SILVER & GOLD... so, kalau sape2 rase berminat dan nak order, boleh la contact aku ye... Tempoh siap order maximum 3 minggu...
p/s: Caj penghantaran tidak termasuk.. (better self collect..lagi jimat..^^)

RM35 (each)
(without tapak dulang)

Silver

Gold

Black & Gold

Purple & Silver

Silver


Silver Plain



Cream & Gold


Purple Plain


 Silver Black