Thursday, August 16, 2012

Counting Hours...... ^^

Yesssssssssssssssssssssss!!
Akhirnye siap jgk semua hantaran untuk client2 aku.. Alhamdulillah.. hari ni hari last aku nak hantar brg2.. waktu paling akhir sekali akan habis pkul 10.00 malam setelah berhempas pulas dan bersengkang mata bulan Ramadan ni.. mane x nye beb, tdo pukul 1.00 pagi tu..... tiap hari..Kadang2 pukul 2.00 pagi pun ade!!
Maka, selepas jam 10.00 mlm ni, diumumkan bahawasanya Tyrazami Collection akan bercuti raya bermula 17.8.2012 sehingga 26.8.2012..
Kepada semua pelanggan2 yang tengah tunggu giliran tu, harap bersabar ye.. next time, if dah rancang nak kawin tu, klu boleh book 3 bulan sebelum majlis korang ye.... sbb bile book last minute, aku pun memang x cukup tangan..kadang2 kesian amik jgk...tapi, klu dah memang x de tangan memang aku terpakse reject... big sory for last nite called.. mmg akak x dpt tolong adik... sory ye...

Mood : Tak sabar sangat2 nak tunggu pukul 10.00 malam ni... nak tido dgn lena.... heheheheeeee :-)
Tomorrow Planning : Baru nak g Shopping Raye...Sian bucuk sye tu..dgn die2 skali terjebak shopping last minute ni... huhuhuhu :-))

No comments: