Wednesday, August 15, 2012

Hantaran 36 (Peach & Silver)

Salam.....
Tik Tok Tik Tok.... jam makin lame makin cepat berlalu... aku pun x sempat2 nak upload hantaran terkini yang ditempah khusus untuk bulan pose merangkap majlis bulan raye ni.... mak ai...ramai bebenor nak kawin raya ni ye.. terutama 25hb...
Kali ni, hantaran yg aku deco ni khas buat adik diyana dari melawati... die nak melangsungkan pertunangan 25hb August 2012 ni... katenye nak tema silver dan peach...
Mulanye, aku mcm kurang yakin je dgn padanan warna yg diyana mintak.... sbb rasenye mcm x naik nanti seri hantaran tu.... Pikir punye pikir, last2 aku contrakan dgn warna blusher yang mmg masuk sangat dengan tema diyana...
Hasilnye, ini la die.... Taraaaaaaaaaaaaaaa :-))

Peach & SiLver

 Cup Cakes Tray


 Pulut Tray


 Cookies Tray


 Baju Melayu Tray


 Fruits Tray


 Chocolates Tray


 Candy Tray





No comments: