Thursday, August 9, 2012

Koleksi Tempahan Bantal Hantaran ( Pra - Exclusive Design)

Morning Ollsssssss...^^

Wahhhh..bersemangat aku dtg keje hari ni walaupun tido malam td juz 3 jam je....
Pagi ni aku nak memperkenalkan design bantal hantaran Pra-Exclusive.. Kenape ada Pra-Exclusive??
Ha.... sebabnya, citarasa semua berbeza... ada yang nak renda, ada yg x nak... so, untuk Pra-Exclusive ni aku deco bersesuaian dgn citarasa semua orang... TIDAK ada renda... x nak la korang bosan dengan 1 design je kan.. yang ni murah sikit.... 1 pc RM30 je... warna pun boleh pilih..nak kaler ape, x kesah... cuma kerawang tu hanye ade kaler SILVER & GOLD je... pada sape2 yang nak cut budget, tp nak nampak exclusive, ini pun ok jgk... Cantik jgk.. so, ape tunggu lagi???? Jom la order beramai2 !!

RM30 (each)
(without tapak dulang)


 Purple



Silver

No comments: