Tuesday, August 7, 2012

Koleksi Tempahan Bantal Hantaran (Exclusive Design)

Wowwwww!!! Wowww!! Woooowwwww!!!

wah...meletop2 gitu...... chantek x??chantek x?? (cewah....mcm puji diri sndiri jekkk)
ni di antaran koleksi bantal hantaran exclusive yg "diorder" oleh customer2 dari merata2 negeri... jom la singgah...!! tapi awas... ni custom made tau.... x de sape yg buat lagi... JANGAN TIRU YEK!! DILARANG SAMA SEKALI.. Nanti kene tangkap polissssssssssssssssssssssssssssss... Aku x tanggung....~~
Untuk harga bantal hantaran design exclusive ni RM35 (each).. TIDAK termasuk tapak dulang ye... warna u all boleh pilih...cuma kerawang shj hanya ada kaler SILVER & GOLD... so, kalau sape2 rase berminat dan nak order, boleh la contact aku ye... Tempoh siap order maximum 3 minggu...
p/s: Caj penghantaran tidak termasuk.. (better self collect..lagi jimat..^^)

RM35 (each)
(without tapak dulang)

Silver

Gold

Black & Gold

Purple & Silver

Silver


Silver Plain



Cream & Gold


Purple Plain


 Silver Black



9 comments:

misz chronicaLz said...

kalo sye nk beli deco yg bucu bantal bole? berapa yer

misz chronicaLz said...

kalo sye nk beli deco yg bucu bantal bole? berapa yer

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

MC : boleh je dear.... RM5 for 1 set.... 1 set ada 4 pcs... :-)

Anonymous said...

Cmne nk order kerawang tu yer?

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Ano : Boleh email sis di fyra_230703@yahoo.com atau sms ke 017-6938055

Anonymous said...

yg renda kt bucu sis ade jual x?

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Ano: yang juntai kat bucu tak jual dear... Yg kerawang tu ada... :-)

Anonymous said...

Kalu dgn tapak berapa pulak harganya?

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Ano : nak beli dengan tapak ke? email me at fyra_230703@yahoo.com