Tuesday, September 18, 2012

Hantaran 43 (Red & Peach)

Kali ni aku nak updated gambar tempahan gubahan hantaran yang paling baru yang ditempah oleh sahabat lame zaman sekolah dulu (along)... hehehe... along tempah hantaran ni untuk majlis perkahwinan adik lelaki dia..dengan tema warna red & peach.. memang cantik la contra warna ni...suke sgt :-))

Semua ada 7 dulang... korang tengok la ye.... ^^

Hantaran 43 (Red & Peach)
RM280 untuk 7 dulang










Hantaran 42 (Fresh Pink & White Roses)

Haaaaaa............................ tu diaaaaa....!
Kali ni aku deco yang paling terbaik khas untuk sepupu suami ku yang mengadakan majlis di kampungnya...Segamat... Fuhh... memang agak rshing dan awalnya takut x sempat siap.... Tapi, alhamdulillah, semuanya berjalan lancar..... Siap sebelum magrib... nasib baik majlisnya selepas Isyak.. :-)
Ada 11 dulang semuanya.... macam2 hantaran dari pihak perempuan... korang tengok la ye.. nak taip satu-satu malas la pulak... ^^

Hantaran 42 (Fresh Pink & White Roses)
RM120 Per Dulang
















Hantaran 41 (Green & Off White)

Kali ni aku nak tunjuk hantaran yang ditempah dari Siti khas buat suaminya yang tersayang... ade 9 dulang semuanya.... dengan tema hijau dan off white... sangat2 cantik & nampak fresh! Ok, have a look :-)

** sory la, nak cepat... x sempat nak story byk...
Thanks adik Siti :-)

Hantaran 41 (Green & Off White)
RM450 untuk 9 dulang













Hantaran 40 (Red Theme)

Assalamualaikum sume viewers ku... :-))
Salam Selasa... sory sgt2 kat korang yang dah lame tunggu update baru dari aku... agak sibuk dengan jamuan raya dan beberapa tempahan lagi yg perlu disiapkan menjelang hujung bulan ni...
Now aku nak upload tempahan dari sang suami buang si isteri yang tercinta...
Jom la tengok, ape tunggu lagi... !

Hantaran 40 (Red)
7 Dulang RM 350










Sunday, September 2, 2012

Hantaran 39 (Fresh Yellow & Green)

Ni hantaran paling latest sekali.... ^^
untuk hantaran yang ni pulak, order dari adik Tasha dari Sungai Buloh... baru je deliver hari khamis hari tu... Adik Tasha nak bunga fresh.... warna kuning.. jadi, aku rase, untuk menaikkan lagi seri warna kuning tu, aku cmpurkan dgn warna hijau.... cantik sgt2 bunga hijau tu... itu dinamakan Button Green... mmg cantik... cantik..dan catik hantaran adik Tasha tu..... terima kasih jugk kat pemborong bunga yang amik order aku dan buat warna seperti ape yang aku nak.. memang best sgt deal ngn korang!!
untuk hantaran ni, adik tasha berikan pada lelaki sebanyak 9 dulang... menggunakan dulang crystal white...  sedulang aku kire murah sangat2... RM65 sahaja...
So, kepade yang berminat dan nak planning kawin dalam masa 2-3 bulan lagi, boleh la contact aku yek... Insyaallah, korang tak akan kecewa dgn hasilnye.... :-))

Hantaran Fresh Yellow Roses & Button Green
RM 585 untuk 9 dulang



 Chocolates Tray

 Sireh Junjung Tray

 Fruits Tray

 Qur'an Tray



 Tab Tray



 Cake Tray

 Galaxy Tray

 Jeans & Shirt Tray

 Perfume Tray