Saturday, November 10, 2012

PEMBERITAHUAN

Salam untuk semua....

Tyrazami Collection  sedang bercuti bermula dari tarikh 9 November - 11 Disember 2012 
Sebarang temujanji yang ingin dibuat hendaklah dilakukan selepas tarikh 11 Disember 2012.

Harap Maklum.

Thursday, November 8, 2012

Hantaran 50 (Garden Jugak La... ^^)

Heheheheee...
Agak-agak korang bosan tak dengan theme garden ni? Seperti yang aku cakap, Garden theme ni memang mendapat sambutan hangat la.... berebut-rebut nak booking tarikh.. hehehe.. cam biase, 1st come, 1st serve ye..  Kali ni hantaran garden ni ditempah oleh adik Jannah untuk majlis pernikahannye hujung Oktober lalu.. Ade 9 dulang semuanya... Semoga adik Jannah suke dan happy dengan deco dari akak ni :-)
Rasenye belum terlambat nak wish kat Jannah..."SELAMAT PENGANTIN BARU"..

Hantaran 50 (Garden Jugak La... ^^)
9 Dulang RM360


Perfume Tray




Watch Tray


Body Care Tray


Towel Tray


Telekung Tray


Fruits Tray


Heel Tray


Handbag Tray


Songket Tray

Hantaran 49 (Pastel Theme)

Salam buat semua.... :-))

Haaaaaa, kali ni aku nak tunjuk kat korang, deco hantaran hasil kerjaku yang memang gojes dan meletopppsss gitu.. ^^ (perasan pulak ye)
Hantaran ni ditempah oleh Rafie untuk tunangnya yang tersayang... padanan warna dari warna-warna pastel (warna lembut).. memang cantik kena dengan tuannya...
Bunga ni semua fresh flowers... macam-macam jenis bunga ade.... ada 5 dulang hantaran sahaja...
Kalau rase nak buat macam ni ke, nak tau harga ke, ape ke, boleh la contact aku ye... jangan malu-malu...
Jom, same-same view >>

Hantaran 49 (Pastel Theme)
5 Dulang RM850




Handbag Tray


Heel Tray


Macaroon Tray


Bodycare Tray


Sireh Junjung Tray

Hantaran 48 (Colorful Theme)


Kali ni hanya 2 keping gambar sahaje yang aku upload.. sebab ini hanya hantaran kate orang melayu "Batal Air Sembahyang"... hehehe... Ade cek, cincin dan juga gelang tangan disatukan dalam dulang ini.. ini special request... jadi, if nak order tak boleh order sedulang macam ni ye... Aku gubahkan untuk sepupu kesayangan aku je ni.. :-))


Hantaran 48 (Colorful Theme)


Gelang = Untuk Pengantin Perempuan
Cincin = Untuk Pengantin Lelaki

(Request digabungkan)




Hantaran 47 (Pink&Purple)

Hai.....
Berjumpe lagi.... Maaf la sebab aku tak dapat nak story panjang-panjang... ni pun dah kire curik mase keje dah ni...hehehehe...
Kali ni hantaran ni ditempah oleh sepupuku jugak... si ude tu la... dengan tema warna pink dan purple.. aku gabungkan dan gunakan bantal hantaran erwarna silver... Hasilnya memang sangat cantik...
Ade 9 dulang sahaja.. Agak-agak kalau berkenan nak tempah, contact la saye ye.. ^^

ape lagi, jom tengok >>

Hantaran 47 (Pink&Purple)
9 Dulang RM495



Sireh Junjung Tray




Books Tray


Fruits Tray


Cake Tray


Chocolates Tray


Shirt & Jeans Tray

Wallet & Watch Tray


Shoes Tray

Hantaran 46 (Red & White)

Halu Semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...^^

Untuk hantaran kali ni, ditempah oleh sepupuku, Hazirah Kamis, atau dikenali sebagai "Ude".. Hantaran ni ditempah untuk pihak tunangya...
Ade 7 dulang sahaja... Bertemakan warna Merah dan Putih... memang cantik sangat...
Meh tengok gambar-gambar hantaran ni.. >>>>

Hantaran 46 (Red & White)
7 Dulang RM280


Towel & Purse Tray




Cakes Tray


Telekung Tray


Ready Made Baju Kurung Tray


Sireh Junjung Tray


Sandal Tray


Handbag Tray

Hantaran 45 (Garden Theme Lagi...)

Yeahhhhh!!!
Kali ni aku bawakkan korang tempahan dari adik ida tadi untuk sebelah tunangnya... Memang Garden theme ni mendapat sambutan la !! Suke sangat2... memang cantik dan menarik kan??
Ade 9 dulang semuanya... Korang tengok la ye... Penat da nak citer... hehehehee


Hantaran 45 (Garden Theme Lagi...)
9 Dulang RM360



Hand Bag Tray


Make-up Tray


 Heel Tray



Kain Pasang Tray


Telekung Tray


Cup Cakes Tray


Chocolates Tray


Perfume Tray


Ring Tray



Hantaran 44 (Black, Turquoise, Silver)

Assalamualaikum... Hai semua..... :-)

Seperti yang dijanjikan, (walaupun x berape menepati janjiku) hari ni baru la aku sempat nak upload gambar-gambar hantaran yang aku dah buat bulan lepas....
Maaf banyak-banyak pade semua yang tertunggu-tunggu update dari sini..... kesuntukan masa dan memang tak sempat sangat2 nak upload...
Kali ni, aku nak upload tempahan hantaran daripada adik norida (x silap aku la...) lupe plak name die.. hehe... adik ida tempah hantaran 2 set.. satu untuk pihaknya, dan satu lagi untuk pihak tunangnya....
Yang ni adalah hantaran dari pihak ida... Ade 11 dulang semuanya... Bertemakan padanan warna elegan, Black, Turquoise & Silver.. memang nampak menarik dan gojes gitu hantaran die.... JOm reramai view ye.. :-))

Hantaran 44 (Black, Turquoise, Silver)
11 Dulang RM440


Perfume Tray


 Ring Tray


Shirt Tray


Chocolates Tray


Cup cakes Tray


Al-Qu'ran & Tasbih Tray


Watch Tray


Wallet & Belt Set Tray


Sejadah Tray


Shoes Tray