Wednesday, December 12, 2012

Koleksi Sireh Junjung Fresh Flowers 2012

Hai.... Salam untuk semua... Salam 1 Malaysia...!!

Hari ni agak bosan sikit kat opiz.... jadik untuk mengisi mase lapang yang memang lapang ni, aku saje nak update post khas untuk koleksi Sireh Junjung sepanjang tahun 2012 ni...

So, kepada bakal2 pengantin dan jugak bakal2 jadik tunang orang tu, mane yang kreatif dan rase nak mencuba buat, boleh la tgk contoh sireh junjung kat sini... Ada macam2 design dan budget RM ikut jenis bunga dan saiznya... Selamat Mencuba... ^^
Jom kite Zazzzzzzzzzz........................ >>

 
 Anggaran budget RM40


 
Anggaran budget RM80


 
Anggaran budget RM120



Anggaran budget RM120
 

 
Anggaran budget RM90
 
 

Anggaran Budget RM140
 

 
Anggaran budget RM50


 
Anggaran budget RM120
 

 
Anggaran budget RM150
 
 
 
Anggaran budget RM80
 

 
Anggaran budget RM150
 

 
Anggaran budget RM120

 
Anggaran budget RM120
 
 
 
Anggaran budget RM80




Anggaran budget RM120

No comments: