Monday, December 23, 2013

Gubahan Hantaran Tema Garden Super Natural Bird Nest

Salam Semua....

Hari ni Tyrazami Collection nak hapdep barang baru yang super gojes hokeyyyyy...


Direkakan bersama dengan foam flowers. Memang cantik dan tak rugi kalau korang grab. Hantaran garden yang penuh unik dan tersendiri... ada burung, pokok cactus dan rumput-rumput serta bartu-batu... Sangat Natural... Tempoh masa nak buat pun agak lama jugak.. Boleh patah pinggang dibuatnya....


Produk Baru Untuk Dijual
Quantity : 7 Dulang
Price : RM560
Raikan Majlis Indah Anda dengan gubahan hantaran yang sangat cantik dan unik hanya dari kami..

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
-SOLD-





Friday, December 13, 2013

Set Nikah : Bantal Nikah Ottoman + Meja Nikah

Salam Jumaat Semua....

Penghulu segala hari... semoga diri kita mendapat keberkatan di hari yang penuh bahagia ini...

Alhamdulillah, syukur sangat sebab hari ni line internet ok.... dari semalam aku cuba nak hapdep entry ni.. tapi asyik la hangggg je...

Hari ni aku nak introduce kat korang bagi semua pasangan yang nak bernikah ... Tyrazami Collection ada sediakan barang baru yang memang meletoppssss  sangat hokey..

Nak tau ape barangnya??

Jom >>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055


Set Nikah : Bantal Nikah Ottoman + Meja Nikah
Quantity : 2 pcs Ottoman Pillow + 1 pc Nikah Table
Price: RM290 only
* For Rental Only
 
 
 
 
 
 
Set Nikah : Meja Nikah
Quantity : 1 pc Nikah Table
Price: RM230 only
* For Rental Only


 



 
Set Nikah : Bantal Alas Nikah  Ottoman Pillow
Price: 1 pc = RM60 only
2 pcs = RM100 only
* For Rental Only

 

Friday, November 29, 2013

Hantaran 87 Exclusive Artificial Flowers Gred AA (9 Dulang RM990)

Salam Jumaat semua...
 
Alhamdulillah, hari yang penuh keberkatan... Dan hari ni Tyrazami nak hapdep entry yang tertangguh semalam sebab line internet yang macam siput sedut.. huhuhu..
 
Hantaran yang sangat exclusive ni ditempah oleh Rafi dan tunangnya untuk majlis pernikahan yang akan berlasngsung esok hari...
 
Tahniah buat kamu berdua.. semoga berkekalan hingga ke jannah.. Ameen..
 
Ada 9 dulang hantaran yang sangat mabeless... dengan menggunakan dulang royal theme... I luv it!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
 
 Hantaran 87 Exclusive Artificial Flowers Gred AA
9 Dulang = RM990
 








Thursday, November 28, 2013

Hantaran 84 Yellow Artificial Flowers Gred AA ( 7 Dulang RM560)

Salam semuaaa...

Rindunye hakak nak hapdep entry...... sangat-sangat sibuk dengan tugas harian merangkap tugas-tugas hakiki.... mohon semua dapat bersabar ye...

Hari ni Tyrazami Collection nak hapdep 2 entry berkaitan dengan gubahan artificial flowers yang ditempah oleh best pren my mr.cool... hakikatnya memang aku tak sanggup nak terima tempahan ni sebab aku dah keluar outstation menjalankan tugas hakiki... Namun, kerana permintaan my.mr cool untuk menerima tempahan ini, aku relakan walau sebenarnya rasa tak mampu...

Namun, semua rezeki ini adalah milik Allah.... kalau kita ikhlas dan jujur, InsyaAllah, Allah akan berikan apa yang kita impikan..

Akhirnya sempat jugak siap dalam jangka masa yang ditetapkan walaupun memandangkan hantaran ini ditempah last minute... hukhukkhuk..

Ada 7 dulang untuk sebelah pihak lelaki.... Rafi request nak warna kuning + grey... tapi, aku macam blur sikit masa tu sebab bunga artificial mana ada kaler grey kan? huhuhu... last-last aku pilih kuning dan hijau.... dan hasilnya memang sangat cantekkkkkk gile.... memandangkan aku gunakan bunga artificial dari Gred Superbb punye.. Nampak natural dan real sangat bunga rose...

Jom Layan gambar yang ade:-

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 84 Yellow Artificial Flowers Gred AA
7 Dulang RM560










Wednesday, November 20, 2013

Hand Bouquet Fresh Flowers (Bunga Tangan)

Lai Lai Lai Lai Laiiiiii!!!

Now Tyrazami Collection ada meyediakan perkhidmatan tempahan bunga tangan segar ataupun bunga artificial.

Ada macam-macam saiz dan pakej....

Kalau berminat boleh contact akak ye...

Contact Person: 017-693 8055 (Tyra)
                          012-302 8280 (Fara)

Self Pickup :  Cheras, Kuala Lumpur
Additional Charge : Delivery & Installation


Untuk Pakej Fresh Flowers harga bermula dari :





Saiz S 

Saiz S


Saiz S


Saiz S


 Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S : Carnation


Saiz S : Carnation


Saiz S : Carnation 


Saiz L

Saiz M

Saiz M 

Saiz L 

Saiz L

Tuesday, November 19, 2013

Hantaran 86 - Gubahan Hantaran Fresh Flowers Exclusive Sweetie Theme

Salam semua.... Pagi Selasa yang ceria.. :)
 
Semalam tak sempat nak habiskan hapdep hantaran yang paling latest dari Tyrazami Collection.. sory ye semua...
 
Kali ni hantaran dari pihak Wan kepada Ekin pulak... memang depa ni booking untuk gubahan fresh flowers bagi kedua-duanya....
 
Ada 7 dulang semua nya... Ekin nak gubahan ni ala-ala sweet sangat gitu..... So, Tyrazami cuba gabungkan warna-warna yang memang sweet sangat untuknya..
 
Menggunakan pendekatan bunga orkid, memang naik sangat-sangat gubahan ni.... aku pun jatuh cinta tengok hasil sendiri.. *boleh gitu??*
 
Jom kita tinjau antara barangan hantarannya :
 
1 : Sireh Junjung
2 : Perfume
3 : Facial Care
4 : Cookies + Chocolates
5 : Cake
6 : Handbag
7 : Jam
 
Kalau baerminat cepat-cepat booking date ye... Thanks all.... :-)
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Gubahan Hantaran Fresh Flowers Exclusive Sweetie Theme
7 Dulang = RM1,050
 
I Luv dis Flowers!!!

Handbag Tray
 

Cookies + Chocolates Tray
 

Facial Care Tray
 

Cake Tray
 

Watch Tray
 

 

Perfume Tray
 

 

Sireh Junjung