Friday, January 25, 2013

Accessories Necklace From Tyrazami Collection...

hamboiii..mesti korang dok perli-perli aku kan?? sekarang ni aku dah mula jual barang-barang aksesori wanita pulak dah?? macam-macam la.....aishhhh..

story memula untuk aku try jual mende ni sebab aku ni memang la minat gile ngan aksesori wanita... earings, necklace, bracelets, semua larrr!!

ape je aksesori yang aku pakai, ramai yang minat dan tanye kat mane aku beli.... so, aku amik peluang ni untuk luaskan perniagaan aku, jual barang-barang aksesori wanita... TZ Collection... meletopppss gitu!! ceeewaahh!

Aksesori ni korang leh pakai untuk ape-ape saje aktiviti.. ke majlis kawin pun bole...ke dinner pun boleh... ke shopping mall pun boleh.... semua boleh laaa..!

ade macam-macam warna...so, kalau rase berkenan boleh isi form , inbox email atau call je terus... lagi senang.. heheheh.... Penghantaran semua free ye... No charge ... Exp : Sabah & Sarawak je.. :-))

 
TZ Collection

 
TZ Collection
Code : TZ1000
Price : RM 30
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1100
Price : RM 35
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1100
Price : RM 35
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1200
Price : RM 38
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1200
Price : RM 38
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1300
Price : RM 35
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1300
Price : RM 35
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1300
Price : RM 35
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1400
Price : RM 43
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1500
Price : RM 38
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1600
Price : RM 40
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1700
Price : RM 43
Available : 1 pc

 
TZ Collection
Code : TZ1800
Price : RM 30
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1900
Price : RM 43
Available : 1 pc
 

 
TZ Collection
Code : TZ1900
Price : RM 43
Available : 1 pc
 
 
 
Thank You for shopping With Us!!


Hantaran 56 (Garden Theme Lagi....)

wahhhhh... tak sangkanye aku.... tema garden ni betul-betul wat ramai yang berminat.. memang agak tinggi jugak la permintaan kat hanatran garden ni... tiap bulan mesti ade yang nak rental.. so, sape cepat booking, die la yang dapat dulu....heheee...

kali ni garden theme ni ditempah oleh adik Leny dari Klang.. bukan Leuniey ye.. kihkih.... hantaran ni untuk majlis tunangnya pada bulan disember lagi.. hari ni baru la aku sempat nak update gambar... bukan ape, mase nak edit gambar tu tak de..... so, tu yang agak pospone sket gambar ni...
jom la... korang tengok la ye.. maleh lak nak celoteh banyak2 pepagi Jumaat ni...  :-)

Hantaran 56 (Garden Theme Lagi....)
7 Dulang RM280
 
 
Sireh Junjung Artificial Tray

 
Wallet Tray

 
Chocolates Tray

 
Songkok Tray

 
Shoe Tray

 
Baju Melayu Tray

 
Perfume Tray