Friday, January 25, 2013

Hantaran 56 (Garden Theme Lagi....)

wahhhhh... tak sangkanye aku.... tema garden ni betul-betul wat ramai yang berminat.. memang agak tinggi jugak la permintaan kat hanatran garden ni... tiap bulan mesti ade yang nak rental.. so, sape cepat booking, die la yang dapat dulu....heheee...

kali ni garden theme ni ditempah oleh adik Leny dari Klang.. bukan Leuniey ye.. kihkih.... hantaran ni untuk majlis tunangnya pada bulan disember lagi.. hari ni baru la aku sempat nak update gambar... bukan ape, mase nak edit gambar tu tak de..... so, tu yang agak pospone sket gambar ni...
jom la... korang tengok la ye.. maleh lak nak celoteh banyak2 pepagi Jumaat ni...  :-)

Hantaran 56 (Garden Theme Lagi....)
7 Dulang RM280
 
 
Sireh Junjung Artificial Tray

 
Wallet Tray

 
Chocolates Tray

 
Songkok Tray

 
Shoe Tray

 
Baju Melayu Tray

 
Perfume Tray
 
 
 

No comments: