Thursday, February 21, 2013

Hantaran 57 (Fresh Flowers)

Hantaran 57 (Fresh Flowers - Yellow Roses + White Carnation + Button Green)
5 Dulang HANYA RM300
 
* Note : Pakej ini telah tamat pada bulan September yang lalu... Harga sebenar adalah RM400 untuk 5 dulang *

Mak aiii!! lamenye tak 'hapdep' blogggg.... rindu pulak rasenye... asyik la tak sempat nak 'hapdep'.. mule2 bz jaga ibu tersayang... seminggu pas tu balik kg.. abang ipar lak kawen... sminggu pas tu g kenduri... minggu ni baru le aku ade mase nak mengedit gambo2 hantaran hari tu....

Maleh rasenye nak celoteh penpanjang hari khamis ni, aku nak straight pada hantaran ni...
Hantaran kali ni aku gubah untuk (alamak! lupe lak name mamat tu) huhuhuhuhu... cam korang semua tak paham kan?? aku ni bab-bab nak ingat name orang ni memang la FAILED!!!

So, kepada adik-adik dan abang-abang atau kakak-kakak yang penah tempah hantaran kat aku tu,tapi aku lupe name korang tu, mintak ampun la ye... jangan kecik hati.... :-))

Mamat ni tempah hantaran untuk majlis tunangnya... mula-mula dia nak tempah bunga artificial je... pas tu die tukar pikiran lak nak wat hantaran fresh flowers... so, aku pun layankan je la... huhuhuhuhu... Ade 5 dulang je.... memang la cantik sangat!! (cewahhh...puji hasil tangan sendiri lak!!)tapi, memang serious cantik... harga pun aku offer memang amat berpatutan la sangat.....

Antara barangan yang ada pada hantaran tu :
1 : Jam + Cincin
2 : Tepak Sireh
3 : Chocolates
4 : Cake
5 : Buah-buahan

Jom kite semua tengok hantaran kali ni... >>

 

 
Chocolates Tray

 
Chocolates Tray

 
Watch + Rings Tray

 
Watch + Rings Tray

 
Tepak Sireh Tray


Tepak Sireh Tray

 
Fruits Tray

 
Cake Tray
* Saje letak buah... tak nak nampak kosong sgt.. :-)

 
Cake Tray
* Saje letak buah... tak nak nampak kosong sgt.. :-)

No comments: