Thursday, February 28, 2013

Pre-Loved Items For Sale (Heels)

Ni lagi satu koleksi aku yang Mr.Cool cukup-cukup nyampah!! *katenye..die tak tau pulak aku pun nyampah kat koleksi barang kete die yang semak je tuh* Sebab-sebab nak let go, Mr.Cool punye kasut dah tak de ruang nak letak... habis di kongker oleh koleksi-koleksi aku. Juge sebab dah penuh sangat lemari kasut tu, aku pun amik la keputusan nak lelong kasut-kasut yang aku jarang pakai..*sayang jugak ni!!*

Ade macam-macam jenis, ketinggian, warna dan design... *utk perhatian, kaki aku saiz 7 ye..mcm ala-ala model je saiz kaki aku..walhal aku ni kemetot je..* so, semua kasut ni saiz 7... banyak lagi koleksi yang aku sayang, tapi tu nanti tunggu musim ke -2 la plak aku lelong ye!!

Kalau ade sape-sape minat, inform aku.. tak pun call... tak pun mesej je.. no tepon ade kat ruang contact person *scroll kat bawah. Tak jumpe?? Carik betul-betul, ade je!!*

Mai...mai...lai...lai.....pilih...pilih.....

Brand : Summit Heel
Color : Black
Size : 6
Price : RM25
Status : Available
Kasut hitam ni aku bawak g opiz je... tak le tinggi sangat *tak leh, sebab nanti aku nak berlari-lari mengejar punch card..suke datang last minute* Yang ni aku pakai 3x je... sebabnye, sakit lak kaki.. x muat... kasut ni saiz 6. Nak amik 7 mase beli tu cam longgar... Alih-alih bile pakai ketat la pulak saiz 6 ni.. *ruginye raseeee...degil lagi!* Sebab kaki aku ni jenis "bengkak" kat depan... jadik, macam tersepit la jgk rasenye... Ah, malas nak simpan, lelong je laaaaa..


Brand : Vincci
Color : Black Gold
Size : 7
Price : RM40
Status : Available
Heel Vincci ni aku beli lame da..tapi terperap tak pakai-pakai.... pakai g majlis kawin je... 2-3x... *gilo ke ape aku ni...* Tinggi kasut ni dalam 3".. *mampu ko nak pakai jalan-jalan g Mid Valley??*
Semak sangat dalam lemari, aku jual je laaaaaaa...


Brand : Vincci Heel
Color : Purple
Size : 7
Price : RM35
Status : Available
Wahhhhhhh!!! bulu-bulu gitu kasut ni.... huhuhuhu.. mase tengok kat Butik Nose tu, memang meletopsss.. Bile nak pakai, rase malu la pulak....tu yang aku let go je laaaa.... *mesti orang dok kutuk-kutuk aku sambil cakap, "kasut die bulu-bulu la..."* Aku pakai sekali je mase g kenduri kawen BFF aku kat Seremban.. Hakikatnye, kasut ni memang le cantik sangat-sangat.........
 

Brand : Chanel Inspired
Color : White Black
Size : 7
Price : RM55
Status : Available
Yang ni pulak aku memang tak nak simpan lagi dah...... masa mula-mula beli bukan main excited lagi.... baru je pakai sekali tu pun kurang dari 2 jam.. gile koooo??? Mr. Cool tak bagi pakai heels sangat daaaaa...so, terpaksa la mengikut arahan ye...... Kasut ni memang aku sayang dan cantik sangat-sangat....... waaaaaaa!!!!! 
 
 
So, ade tak yang korang minat?? tak pun nak try je ke...?? Silakan lah datang ke Bandar Kinrara ye... nak harap aku datang kat korang memang tak le jawabnye..... heheheheheee

No comments: