Thursday, February 21, 2013

Promosi Gubahan Hantaran Fresh Flowers !!!!!

Tetibe hari ni mood saya hapy sangat... Rasa nak buat kebajikan... Huhuhuhu....korang jangan terkejut lak yek!!

Hari ni, Tyrazami Collection nak umumkan satu berita yang gembira, yang best, yang meletopsssss kat u ollss.... Heheheheeee...

Tyrazami Collection sedang mengadakan offer sponsor untuk bakal-bakal pengantin mahupun bakal-bakal tunangan orang.... Tyrazami Collection nak offer GUBAHAN HANTARAN FRESH FLOWER serendah RM30 sedulang!!!! Menakjubkan kan??? Best kannnn?????

Namun begitu, offer ni ada syarat-syaratnya...... :
1 : Terhad kepada 2 orang sahaja
2 : Tarikh majlis korang haruslah pada 10 Mac 2013
3 : Offer ni hanya untuk 5 Dulang Hantaran shj...
* kalau lebih, cthnye nak tempah 7 dulang, maknanya lagi 2 dulang tu jatuh harga normal...

So, ape yang korang pikir-pikir lagi???? Tak yah pikir panjang laaaaaaa... Memang best offer ni... Carik la mane2un x kan dapat harga gini..... Heheheheheheee....

Kalau ada yang berminat, email la.. Tak pun nak cepat sms je... Tak pun nak lagi cepat call je 017-6938055 ... !!! Ingat, terhad kepada 2 orang je tau.... Lambat tak dapat!!! :-)

Contoh gubahan fresh flowers bagi pakej offer ni:





3 comments:

Anonymous said...

Its such as you learn my mind! You seem to know so much about this,
such as you wrote the book in it or something. I feel that you simply can do with some p.

c. to force the message house a bit, however other than that, that is
wonderful blog. A fantastic read. I will certainly be back.



My website: florist vancouver

Cik Dee said...

saya berminat... :)
macamana yer?

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

Cik Dee : boleh email atau contact sis ye... 017-6938055 @ fyra_230703@yahoo.com