Monday, May 27, 2013

Hantaran 66 (Fresh Flowers Blue + White Theme)

Hantaran ini pula adalah dari pihak perempuan kepada pihak lelaki... Juga ditempah oleh Atie Nordin.. Dengan pilihan warna yang contra iaitu Biru + Putih + Ungu, aku memilih bunga Kekwa,Ros dan Statice untuk hantarannya...

Juga berkonsepkan kemewahan dan elegan, kali ini beliau memilih untuk menggunakan dulang hantaran mewah berbentuk seakan pasu.. atau bowl dari kualiti seramik.. Memang agak susah dan payah nak mencari dulang ni... Habis pusing 1 Malaysia aku tawaf tau... Akhirnya jumpa juga...:-)

Terdapat 9 dulang hantaran yang terdiri daripada:

1 : Chocolates Tray
2 : Shirt Tray
3 : Ring Tray
4 : Perfume Tray
5 : Watch Tray
6 : IPhone 5 Tray
7 : Fruits Tray
8 : Shoes Tray
9 : Sireh Junjung Tray

Harga bagi hantaran ini memang agak mahal sedikit kerana dulang yang digunakan juga berganda-ganda harganya.... Jadi, kalau korang berminatd engan tema elegan seperti ini, cepat-cepat booking date ye... Bagi di luar Kuala Lumpur, boleh juga tempah... Tak jadi masalah... ada caj tambahan disertakan untuk pengangkutan...

Jom ramai-ramai cuci mata >>

Hantaran 66 (Fresh Flowers Blue + White Theme)
9 Dulang RM1890
 
Shirt Tray...
 

Black Shirt Tray....
 

Indah sungguh padanan warnanya....
 

Chocolates Tray...
 

Close Up....
 

Chocolates Tray yang memang elegan.....
 

Perfume Tray.....
 

Dihiasi dengan bola crystal gold yang menaikkan lagi seri hantaran ini....
 

Tepak Sireh Tray....
 

Gabungan dari bunga Kekwa Biru & Putih menimbulkan kelainan pada hantaran ini......
 

Shoes Tray......
 
 
Cantik tak gubahan ni??
 

Ring Tray......
 
 
Close up ring tray...... Habib Jewel.....
 

Watch Tray...
 

Zoom in ..... Sangat menawan kalbu.....!
 

 
Fruits Tray....
 

Stawberries in da bowl!!
 
 
IPhone 5 Tray......
 

Speechless!!
 
 
Penuhnya bunga!!!! I love flowers!!
 
 

Hantaran Exclusive 65 (Fresh Flowers Sweet Theme)

Letihnya hari ni....... orang lain seronok bercuti dari Jumaat-Ahad.. tapi aku sibuk dengan hantaran yang ditempah oleh pelanggan...

Hantaran yang akan aku hapdep sekejap lagi adalah hantaran fresh flowers yang ditempah oleh Atie Nordin dari Bandar Penawar, Johor Bharu.. Atie menempah hantaran bagi kedua-dua pihak... Hantaran ini adalah hantaran dari pihak lelaki kepada pihak perempuan... Memang cantik sangat-sangat pilihan warnanya.

Sememangnya sesuai dengan tema perkahwinan Atie, beliau mahukan hantaran ini nampak eksklusif dan mewah.. Semangat dan bertungkus lumus aku bersengkang mata menyiapkan hantaran ni dengan jayanya.. Dibantu oleh beberapa orang kuat di belakang, teman rapat iaitu Farah & Dekna.. Thanks Korang!! Tanpa korang maunya aku dapat siapkan hantaran ni semua...Credit juga untuk mereka sebab sudi temankan aku ke JB.. Mr.Cool last minute tak dapat ikut atas kekangan kerja.. Tak apalah... Peace!!

Bertemakan sweet theme dengan padanan warna Pink, White, and Purple, ditambah dengan juntaian crystal pada setiap hantaran memang sangat elegan.. Kepada di luar sana, kalau berminat nak tempah, boleh contact saye ye...

Diantara barangan hantaran ini adalah:

1 : Handbag & Heel Tray
2 : Perfume Tray
3 : Sireh Junjung
4 : Chocolates Tray
5 : IPhone 5 Tray
6 : Watch Tray
7 : Ring + Bracelet + Wang Hantaran + Wang Mas Kahwin Tray

So, jom kita zoom in koleksi gambar yang ada.. >>

Hantaran Exclusive 65 (Fresh Flowers Sweet Theme)
7 Dulang RM1050
 
Chocolates Tray
 

Sooo Nice kan??
 

Perfume Tray
 

Diselangi dengan taburan rose yang menawan...
 
 
Sangat Elegan....
 

Menawan dihati... Betul tak?
 

Watch Tray
 

Dikelilingi dengan rose dan orkid.....
 

Sweet sangat......


Handbag & Heel Tray
 

Dari pemandangan hadapan...
 

Cek Hantaran + Gelang Tangan + Cincin + Wang Mas Kahwin
 

Suka dengan gabungan warna yang menarik ini....
 

IPhone 5 Tray...
 

Sangat elegan & menawan.....
 

Sireh Junjung Tray...

Full of flowers......
 

7 trays.......
 

Monday, May 20, 2013

Hantaran 64 (Silver Color)

Yang ini pula hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki... ada 9 dulang kesemuanya... Hantaran ini juga disediakan barangannya oleh Yati.. Aku cuma menggubahnya sahaja...

Inilah hasilnya.... Semoga Yati gembira dengan hasil tangan dari akak... Thanks Yati!!

Upah Gubahan
Sedulang RM20

Perfume Basket
 


Wallet & Belt Basket
 

 

Baju Melayu Basket
 

 

T-Shirt Basket
 

 

Shoes Basket
 

 

Fruits Basket
 

Chocolates Basket