Monday, May 27, 2013

Hantaran Exclusive 65 (Fresh Flowers Sweet Theme)

Letihnya hari ni....... orang lain seronok bercuti dari Jumaat-Ahad.. tapi aku sibuk dengan hantaran yang ditempah oleh pelanggan...

Hantaran yang akan aku hapdep sekejap lagi adalah hantaran fresh flowers yang ditempah oleh Atie Nordin dari Bandar Penawar, Johor Bharu.. Atie menempah hantaran bagi kedua-dua pihak... Hantaran ini adalah hantaran dari pihak lelaki kepada pihak perempuan... Memang cantik sangat-sangat pilihan warnanya.

Sememangnya sesuai dengan tema perkahwinan Atie, beliau mahukan hantaran ini nampak eksklusif dan mewah.. Semangat dan bertungkus lumus aku bersengkang mata menyiapkan hantaran ni dengan jayanya.. Dibantu oleh beberapa orang kuat di belakang, teman rapat iaitu Farah & Dekna.. Thanks Korang!! Tanpa korang maunya aku dapat siapkan hantaran ni semua...Credit juga untuk mereka sebab sudi temankan aku ke JB.. Mr.Cool last minute tak dapat ikut atas kekangan kerja.. Tak apalah... Peace!!

Bertemakan sweet theme dengan padanan warna Pink, White, and Purple, ditambah dengan juntaian crystal pada setiap hantaran memang sangat elegan.. Kepada di luar sana, kalau berminat nak tempah, boleh contact saye ye...

Diantara barangan hantaran ini adalah:

1 : Handbag & Heel Tray
2 : Perfume Tray
3 : Sireh Junjung
4 : Chocolates Tray
5 : IPhone 5 Tray
6 : Watch Tray
7 : Ring + Bracelet + Wang Hantaran + Wang Mas Kahwin Tray

So, jom kita zoom in koleksi gambar yang ada.. >>

Hantaran Exclusive 65 (Fresh Flowers Sweet Theme)
7 Dulang RM1050
 
Chocolates Tray
 

Sooo Nice kan??
 

Perfume Tray
 

Diselangi dengan taburan rose yang menawan...
 
 
Sangat Elegan....
 

Menawan dihati... Betul tak?
 

Watch Tray
 

Dikelilingi dengan rose dan orkid.....
 

Sweet sangat......


Handbag & Heel Tray
 

Dari pemandangan hadapan...
 

Cek Hantaran + Gelang Tangan + Cincin + Wang Mas Kahwin
 

Suka dengan gabungan warna yang menarik ini....
 

IPhone 5 Tray...
 

Sangat elegan & menawan.....
 

Sireh Junjung Tray...

Full of flowers......
 

7 trays.......
 

No comments: