Wednesday, June 19, 2013

Gubahan Hantaran Garden Theme Untuk Dijual

Salam semua...!!

Selamat pagi ye!!!
Hari ni aku nak hapload hantaran garden theme untuk dijual dengan harga yang sangat-sangat berpatutan lagi jimat untuk korang!!

Dihiasi dengan burung-burung yang berwarna-warni, memang cantik sangat tau!! Juga terdapat rumput dan batu-batu putih pada setiap dulang... Pada sesiapa diluar sana yang rasa malas nak buat sendiri, dan nak beli dah siap., inilah diaaaa...... Jadi, tugas korang, beli dan letak shj barang hantaran yang korang nak bagi... Habis cerita!!

Dikelilingi bunga foam flowers atau ada sesetengah panggil sponge flowers... Warna merah & putih.. roses semuanya... memang cantik kan????

Kuantiti bagi hantaran yang aku nak jual ni ada 5 Dulang sahaja... condition memang tiptop hokey... jangan risau.... pasti korang puas hati!!

Aku akan bagi free gift kat korang tau... Sarang burung warna coklat... memang sesuai kalau korang tabur semua coklat ferero rocher dalam tu... dah nampak macam telur burung... sweeettttt sangat-sangat..!!

Harga untuk hantaran ini murah je... RM250... bukan sedulang ye... tapi harga ni untuk 5 dulang.... jangan salah faham.. :-)

So, kepada sesiapa yang berminat, boleh call atau sms atau email dengan segera.. hantaran garden ni macam pisang goreng panas!!! Maiii Maiii!! Lai Laiiii!!!

HANTARAN GARDEN THEME
UNTUK DIJUAL
RM250 UNTUK 5 DULANG
STATUS : SOLD
 

5 Dulang hantaran Garden Theme yang sangat mabelessss!!
 

Dihiasi dengan batu-batu kecil berwarna putih pada setiap dulang... comel sangatttt!!
 

Pemandangan dari sudut tepi
 

Tengok tu??? Burung yang cute lagi comel sedang bertenggek atas atap...
 

Taraaa!!! Comel takkk???

5 Dulang hantaran yang cute lagi comel..... geramnyeeee...!!
 
 
Ni dia free gift sarang burung yang aku maksudkan tu....... Menarik kan????
 
1st come 1st serve!!!

Gubahan Sireh Junjung

Minggu lepas aku terima 2 buah gubahan untuk Sireh Junjung fresh flowers... Satu nak tema pink, satu lagi tema merah... Jadi aku pilih bunga Rose Merah & Garbera Pink untuk kedua-dua gubahan tersebut...

Sebuah gubahan RM90 sahaja.... nasib baik kali ni pilihan bunga memang menepati citarasa aku dan jugak pelanggan... Kadang-kadang bunga yang kita order tak ada, terpaksa la pilih bunga lain.... hehehehehehe...

Ok, jom kita tinjau Sireh Junjung yang comel dan cute ni ye >>


 
Ros merah yang mengembang..... harumnyeeeeee....

 
 

Garbera Pink dan Button Green menambah seri pada gubahan ini....



Monday, June 10, 2013

Hantaran 67 (Cream + Purple Lavender)

2 minggu dah blog aku menyepi tanpa apa-apa hapdep.. Maaf sangat-sangat sebab kesibukan yang melanda sepanjang musim cuti sekolah ni... Di pagi Isnin yang penuh semangat ini, aku nak hapdep satu lagi gubahan hantaran khas buat Wan yang ditempah sebanayk 12 dulang hanataran.. Memang agak kesuntukan masa sebab hantaran baru ditempah seminggu sebelum majlis perkahwinannya.. Tapi, Alhamdulillah.. semuanya selesai dengan jayanya..

Tema yang dipilih adalah Peach, Cream + Lavender... Tapi disebabkan bunga warna Peach tak ada, aku gunakan main option yang diminta Wan.. Cream + Lavender... Warna bunga yang aku gunakan adalah sama dengan warna dari lavender... Sangat cantik gabungannya tau...

Antara barangan hantaran Wan kepada Bakal Suaminya adalah :

1 : Ring Tray
2 : Fruits Tray
3 : Sejadah Tray
4 : Kain Pelikat Tray
5 : Towel Tray
6 : Ensiklopedia Solat Tray
7 : Chocolates Tray
8 : Watch Tray
9 : Perfume Tray
10 : Wallet & Belt Tray
11 : Baju Melayu Tray
12 : Sireh Junjung Tray

Wahhhhhh.... banyak kan barang hantarannya? Aku pun sampai kena tengok banyak kali list barang hantaran tu.. Takut kalau-kalau aku tercicir nanti, alamat memang kena ketuk kepala ni berkali-kali.. :-)

Ok, jom kita cuci mata sebelum korang semua mula kerja ya... >>

Hantaran 67 (Cream + Purple Lavender)
12 Dulang RM540

Dulang Cincin dihiasi dengan kilauan kristal... cantik tak?

Ring Tray

Watch Tray
 
Dipenuhi dengan bebola silver yang sangat comel...

Ini dia buku Ensiklopedia Solat.....

Dulang Hantaran Minyak Wangi...

Dihias didalam balang kaca... Simple tapi tetap menarik...

Dulang Wallet & Belt.. Aku tak buka plastik tu.. sebab dah nampak cantik dan terletak kemas dalam balutannya...

Wallet & Belt Tray

Fruits Tray

Chocolates Tray

Dulang Sejadah

Ini pula Towel... Simple but nice kan?

Towel Tray

Zoom in Dulang Kain Pelikat...

Baju Melayu yang sama konsep tema dengan hantaran ni...

Sireh Junjung Artificial.. Nampak real tak?

Zoom in Sireh Junjung... Full color... I like it!!