Wednesday, June 19, 2013

Gubahan Hantaran Garden Theme Untuk Dijual

Salam semua...!!

Selamat pagi ye!!!
Hari ni aku nak hapload hantaran garden theme untuk dijual dengan harga yang sangat-sangat berpatutan lagi jimat untuk korang!!

Dihiasi dengan burung-burung yang berwarna-warni, memang cantik sangat tau!! Juga terdapat rumput dan batu-batu putih pada setiap dulang... Pada sesiapa diluar sana yang rasa malas nak buat sendiri, dan nak beli dah siap., inilah diaaaa...... Jadi, tugas korang, beli dan letak shj barang hantaran yang korang nak bagi... Habis cerita!!

Dikelilingi bunga foam flowers atau ada sesetengah panggil sponge flowers... Warna merah & putih.. roses semuanya... memang cantik kan????

Kuantiti bagi hantaran yang aku nak jual ni ada 5 Dulang sahaja... condition memang tiptop hokey... jangan risau.... pasti korang puas hati!!

Aku akan bagi free gift kat korang tau... Sarang burung warna coklat... memang sesuai kalau korang tabur semua coklat ferero rocher dalam tu... dah nampak macam telur burung... sweeettttt sangat-sangat..!!

Harga untuk hantaran ini murah je... RM250... bukan sedulang ye... tapi harga ni untuk 5 dulang.... jangan salah faham.. :-)

So, kepada sesiapa yang berminat, boleh call atau sms atau email dengan segera.. hantaran garden ni macam pisang goreng panas!!! Maiii Maiii!! Lai Laiiii!!!

HANTARAN GARDEN THEME
UNTUK DIJUAL
RM250 UNTUK 5 DULANG
STATUS : SOLD
 

5 Dulang hantaran Garden Theme yang sangat mabelessss!!
 

Dihiasi dengan batu-batu kecil berwarna putih pada setiap dulang... comel sangatttt!!
 

Pemandangan dari sudut tepi
 

Tengok tu??? Burung yang cute lagi comel sedang bertenggek atas atap...
 

Taraaa!!! Comel takkk???

5 Dulang hantaran yang cute lagi comel..... geramnyeeee...!!
 
 
Ni dia free gift sarang burung yang aku maksudkan tu....... Menarik kan????
 
1st come 1st serve!!!

3 comments:

Hamba Allah... said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

- ITEM SOLD -

JuliannaHashim said...

Nak tanya yang sarang burung tu boleh beli kat mane yer