Friday, September 27, 2013

Menjual Dulang Hantaran / Borong Dulang Hantaran Eksklusif

Haiiiii...

Tyrazami Collection cuba mengorak langkah lagi dengan menjual dan membekal dulang-dulang hantaran mewah lagi eksklusif... tak ketinggalan juga dulang yang mampu milik untuk semua orang....

Jadi, apa lagi...????

Kalau berminat cepat-cepat contact ye... barang limited...!!

click untuk dulang hantaran mampu milik : - http://tyrazamicollection.blogspot.com/2013/10/menjual-dulang-hantaran-murah-berbaloi.html

Contact Person : Tyra
Tel : 017-6938055

* Note : Diskaun 15% hanya akan diberikan kepada Dulang Hantaran Exclusive sahaja.

OUT OF STOCK!!

STOCK AVAILABLE

OUT OF STOCK!!

OUT OF STOCK!!

OUT OF STOCK!!
 

Thursday, September 26, 2013

My Sweet Chocolate Fountain Buffet

Hai semuaaaa....

Lemau je aku hari ni.... hari last ganti puasa... nak habiskan cepat sebab nanti dah lewat takut terlupa pulak.... ^^

Hari ni aku nak hapdep entry Coklat Fountain aku.... tak banyak gambar sangat sebab aku sangat-sangat terlupa nak snap pic masa hari kejadian...sorry la sangat ye...

Yang paling menyayat hati, aku tak sempat nak amik gambar coklat fountain aku.... waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Sobb...Sobb.... Sobb... Tak usahlah dikenang benda yang lepas.... :-(

Majlis ni berlangsung di Johor.. TZ Sweet buffet ada juga sediakan pakej luar lembah klang & Kuala Lumpur.... boleh dirunding.. Kalau berminat cepat-cepat call ye!!

Contact Person : Tyra
Tel : 017-6938055



 

Tuesday, September 24, 2013

Tawaran Hebat 2013 Untuk Gubahan Bunga Segar!!!!

 

Assalamualaikum dan selamat pagi semuaaaaaaa!!!

Pagi ni dengan rasa gembira dan bersyukur kerana dilimpahi rezeki dari Allah SWT, Tyrazami Collection nak offer tawaran hebat buat semua pelanggan-pelanggan setia dan semua bakal-bakal pengantin!!!

Seramai dua (2) orang akan dipilih untuk menerima tawaran hebat lagi masyukkkkkk ni untuk gubahan hantaran bagi majlis korang nanti....!!!

Hanya dengan caj sebanyak RM60 sahaja sedulang (fresh flowers) dan kami akan menggunakan dan merasmikan dulang kesayangan dan kebanggaan kami iaitu Royal Exclusive bagi theme korang yeee!!!

Syarat-syarat ini tertakluk kepada pelanggan yang berada di sekitar Lembah Klangdan hanya untuk gubahan bunga segar sahaja...

So, ape yang korang nak fikir-fikir lagi???? Tawaran ni sekali seumur hidup tau!! Tawaran paling hebat dari Tyrazami Collection!!! Jangan ketinggalan yee....

Email atau call/sms saye laju-laju!! Cepat sebelum terlambat!!!

Hanya 2 orang terawal sahaja akan ditaja..

Luv from Tyrazami Collection...~~~

 


Monday, September 23, 2013

Dulang Hantaran Exclusive / Eksklusif Untuk Disewa

Jeng jeng jeng..............................

Seperti yang telah dijanjikan dan ditunggu-tunggu oleh semua peminat dulang mewah lagi exclusive, kini Tyrazami Collection memperkenalkan beberapa jenis dan koleksi tambahan yang baru untuk tatapan korang semua.....

Click sekarang!!!! Cepat!! Booked date korang!! Sebelum terlambat yeeee!!

Feel free to visit us @ :-

http://tyrazamicollection.blogspot.com/search/label/Dulang%20Hantaran%20Untuk%20Disewa

Hantaran 78 (Sireh Junjung Chrysanthemums Theme)

Lahaiiiii.... berbelit-belit lidah nak menyebut theme sireh junjung ni kan?? hahahahhaa... saje je aku nak kasi korang pening...
 
Nama yang paling mudah disebut ialah Tema Kekwa.. sireh junjung ni juga ditempah oleh officer aku tu bagi pihak sebelah pengantin lelaki... kira dia tempah untuk kedua-duanya la... senang citer...
 
Aku suka dengan sireh junjung ni sebab nampak cute.. dengan kekwa kuning yang macam ping pong tuuu... hihihi...
 
Kalau ada yang berminat boleh tempah ye.. sangat dialu-alukan...
Cheeeseeeee!!
 
Sireh Junjung Chrysanthemums Theme
Yellow,White + Cherry Flowers
RM80

 




Ni la cherry flowers... maybe bagi kebanyakkan orang yang diluar sana macam pelik je nama dia cherry kan?? Ntah la... aku pun tak tahu... dah memang supplier kata cherry...
 

Hantaran 77 (Sireh Junjung Red Roses)

Haaaaa...... memang aku busy sesangat minggu lepas kan... dah aku cakap tapi korang x nak caya... sorry la sangat pada semua yang menunggu entry baru ye...
* ade ke yang menunggu?? perasan pulak diri ini...
 
Kali ni pula bukan hantaran... hanya tempahan sireh junjung dari 1 of my officer untuk majlis perkahwinan anaknya... kelassss ko jahhhh.... meletopssss sampai kat ofiz tau hantaran kooo.. hahahahaaaa  * tau Ketua Jabatan mati aku..*
 
Aku gabungkan warna ros merah dan jugak garbera oren.. tapi bukan oren sangat pun... macam campur kuning sikit.. cantik jugak warna bunga ni...
 
Kepada sesiapa yang berminat nak tempah gubahan sireh junjung sahaja boleh la contact aku ye...
Jangan malu-malu... kalau ada contoh boleh jugak bagi... dan aku akan bagi qoutation harga mengikut contoh yang diberikan....
 
 Sireh Junjung Roses + Garbera
RM105



Love is Red.......

Hantaran 76 (Fresh Flowers Medium Package)

Semakin ramai yang berminat dengan pakej medium fresh flowers ni ye...
 
Alhamdulillah.... kalau korang semua suka, aku lagi suka... hehehe
 
Hantaran ni juga ditempah oleh adik Nadhrah.. tapi hantaran ni adalah wakil dari sebelah pihak lelaki... tak banyak.. ada 3 dulang sahaja..
 
1 : Diamond Ring Tray
2 : Godiva Cookies
3 : Fondant Cake
 
Jom kita cuci mata sikit ....>>>>
 
Hantaran 76 (Fresh Flowers Medium Package)
Garbera + Button Green
3 dulang = RM240

Diamond Ring Tray

Godiva Biscuits Tray

I love the pinky!!

Sweet pink + green..... cuteee!!

Diamond Ring Tray

Hantaran 75 (Fresh Flowers Medium Package)

Assalamualaikum semuaaaa......
 
Pagi ni seperti yang dijanjikan, aku nak hapdep entry yang banyak miss 2 minggu lepas.... mintak maaf sangat semua ye... memang aku kesuntukan masa dengan kerja - kerja hakiki dan juga kerja-krja tambahan.... selain dari keje tetap as wife to my mr.cool.. hihihihi..
 
Ok, kali ni hantaran yang agak superbb cantik gandingan warnanya ni ditempah oleh adik Nurul Nadhrah dari Kepong... memang agak lewat sikit tempahnnya.. kira last minute jugak la ni... mana taknya, 2 minggu sebelum majlis baru dia buat tempahan...
 
Tapi, Alhamdulillah.. semuanya dipermudahkan oleh Allah... siap dengan jaya nya... dan yang penting customer puas hati sangat.. yea!!!
 
Thanks adik Nadhrah... nanti nak kawin boleh tempah lagi kat akak tau... wink wink....**
 
 
Hantaran 75 (Fresh Flowers Medium Package)
Roses + Eustoma + Garbera
5 Dulang = RM400
 

5 dulang hantaran yang sangat cute warnanya... ^^

Chocolates Tray.. simple but nice kan???

kalau dah rasa minat, cepat-cepat booked date korang tauu!!

Fruits Basket

From side fruits basket...

Sweetest Yellow Roses

Biscuits Tray

Pavlova Tray

Pavlova Tray


Choc's Tray
 
Harrods Tea
 

Wednesday, September 11, 2013

Alas Dulang Hantaran Pelbagai Design Untuk Dilelong dan Dijual

Salam semuaaaa!!!

Salam Rabu buat followers Tyrazami Collection... :-)

Hari ni aku nak hapdep beberapa gambar alas dulang yang ada dalam simpanan aku untuk dilelong dan dihabiskan segera...

Banyak sangat koleksi alas dulang untuk dijual... Memang aku nak clearkan bilik aku yang dah serabot pemandangan tuh!!

Ada juga bantal hantaran untuk dijual... masih dalam process... nanti dah siap aku hapdep ye....

Sapa-sapa berminat tu cepat-cepat la grab!! Lambat tak dapat nak tolongnyeeeee...

Wink winkk!!

Contact Person : Tyra
Mobile :017-6938055
Alas Dulang Hantaran

Alas Dulang Exclusive
Color : Black + Gold
Quantity : 9 pcs
Price : RM20
Status : SOLD

Alas Dulang Traditional
Color : Yellow Orange
Quantity : 20 pcs
Price : RM20
Status : Only left 10 pcs
 
Alas Dulang Traditional
Color : Green
Quantity : 9 pcs
Price : RM10
Status : Available

Alas Dulang Cute Polka dot
Color : Cream + Polka dot
Quantity : 6 pcs
Price : RM10
Status : Available

Bantal Hantaran Exclusive
Color : Gold
Quantity : 6 pcs
Price : RM60
Status : SOLD

Bantal Hantaran Exclusive
Color : Gold
Quantity : 6 pcs
Price : RM60
Status : SOLD

Alas Dulang Polkad dot
Color : Purple
Quantity : 2 pcs
Price : RM5
Status : Available

Alas Dulang Polkad dot
Color : Purple
Quantity : 2 pcs
Price : RM5
Status : Available

Thursday, September 5, 2013

Pakej Sewa Perkakasan dan Barangan untuk Membuat Chocolate Fountain

Selamat tengahari semuaaaaaaa!!
 
Alahaiiiii.... sorry la banyak-banyak sebab semalam aku tak berkesempatan nak upload entry yang ni..  hari ni aku curi-curi masa lunch baru nak hapdep hokeyyyy... Sib la ada masa, kalau tak silap-silap minggu depan pun tak sempat upload... hihihihii
 
TZ Sweet Buffet ada juga menyediakan perkhidmatan sewa bekas dan peralatan membuat chocolate fountain buffet.. Ada beberapa set.. Set Colorfull dan juga set Exclusive.. So, kepada sesiapa yang plan nak buat sendiri Chocolate Fountain dengan kreativiti korang, bolehlah sewa peralatan ni.. memang semuanya lengkap... ikut kreativiti korang la nak deco macamanakan...
 
Selain sewa ikut set, aku ada jugak open untk sewa secara runcit-runcit... asing-asing.. tak jadi masalah.. kalau ada sebarang pertanyaan contact je... Lagi senang nak sembang kan???
 
Ape lagi?? kalau dah berkenan cepat-cepat booking yee!! Kalau lambat tak dapat la nak menolongnyaaaaaa.....
 
Nak tengok pakej sewa yang ada???
 
Jom >>
 
 
Item : Set Colorfull for Rental
Price : RM160
 

Item : Set Colorfull for Rental
Price : RM160

Item : Set Colorfull for Rental
Price : RM160

 
Item : Set Exclusive for Rental
Price : RM160

Item : Set Exclusive for Rental (with Glass Water Tank 10ML)
Price : RM200

Item : Set Exclusive for Rental (with Glass Water Tank 10ML)
Price : RM200

Item : 5 tier CupCakes Tray
Price : RM10

Item : 5 tier CupCakes Tray
Price : RM10

Item : Chocolate Melter
Price : RM20
* alat ini digunakan untuk mencairkan coklat coin

Item : Chocolate Melter
Price : RM20
* alat ini digunakan untuk mencairkan coklat coin

Item : Chocolate Fountain Machine
Price : RM95
 
Item : Glass Water Tank 10ML
Price : RM50
 
Contact Person : Tyra
Num : 017-6938055