Monday, September 2, 2013

Hantaran 74 (Colorful Theme)

Yeaaaaaa!!!! Hantaran kali ni pula kira penutup untuk bulan Ogos tauuuu....

Heppy sebab tak sabar nak habiskan entry bulan Ogos ni... Banyak yang tinggal, banyak jugak nak perah otak keluarkan idea menulis...

APTB!!

Hantaran 74 untuk Colorful Theme ni ditempah oleh adik Deana dari Gombak... Ni kira regular customer aku jugak la..... masa dia tunang dulu dia tempah kat aku... Now dia nak kahwin pun dia tempah lagi.... Thanks Deana kerana memberikan sepenuh kepercayaan pada akak untuk create 1/2 acara di majlis u... hehehehehe....

Hantaran ni agak berlainan sedikit... sebab Deana dah sediakan semuanya... Dulang, Bunga, Aksesori dan segala macam bekas.... Dia minta aku gubahkan sahaja ikut kreativii dan sentuhan dari Tyrazami Collection...

Ada 9 dulang semuanya.... banyak jugak tu.... Tengok bunga yang Deana bagi mulanya rasa macam tak cukup... Tapi, Alhamdulillah.... akhirnya cukup jugak dengan pertambahan beberapa aksesori bagi menampakkan hantarannya penuh..

Barang-barang hantarannya:

1 : Shoes Tray
2 : Perfume Tray
3 : Watch Tray
4 : Chocolates Tray
5 : Bag Tray
6 : Sejadah Tray
7 : Cake Tray
8 : Belt & Wallet Tray
9 : Cookies Tray
Upah Gubahan
RM20 Per Dulang
 
 

Shoes Tray

 

Chocolates Tray

 

Cookies Tray

 

Watch Tray

Perfume Tray

Cake Tray

Bag Tray

Wallet & Belt Tray

Sejadah Tray

No comments: