Monday, September 23, 2013

Hantaran 75 (Fresh Flowers Medium Package)

Assalamualaikum semuaaaa......
 
Pagi ni seperti yang dijanjikan, aku nak hapdep entry yang banyak miss 2 minggu lepas.... mintak maaf sangat semua ye... memang aku kesuntukan masa dengan kerja - kerja hakiki dan juga kerja-krja tambahan.... selain dari keje tetap as wife to my mr.cool.. hihihihi..
 
Ok, kali ni hantaran yang agak superbb cantik gandingan warnanya ni ditempah oleh adik Nurul Nadhrah dari Kepong... memang agak lewat sikit tempahnnya.. kira last minute jugak la ni... mana taknya, 2 minggu sebelum majlis baru dia buat tempahan...
 
Tapi, Alhamdulillah.. semuanya dipermudahkan oleh Allah... siap dengan jaya nya... dan yang penting customer puas hati sangat.. yea!!!
 
Thanks adik Nadhrah... nanti nak kawin boleh tempah lagi kat akak tau... wink wink....**
 
 
Hantaran 75 (Fresh Flowers Medium Package)
Roses + Eustoma + Garbera
5 Dulang = RM400
 

5 dulang hantaran yang sangat cute warnanya... ^^

Chocolates Tray.. simple but nice kan???

kalau dah rasa minat, cepat-cepat booked date korang tauu!!

Fruits Basket

From side fruits basket...

Sweetest Yellow Roses

Biscuits Tray

Pavlova Tray

Pavlova Tray


Choc's Tray
 
Harrods Tea
 

No comments: