Monday, September 23, 2013

Hantaran 78 (Sireh Junjung Chrysanthemums Theme)

Lahaiiiii.... berbelit-belit lidah nak menyebut theme sireh junjung ni kan?? hahahahhaa... saje je aku nak kasi korang pening...
 
Nama yang paling mudah disebut ialah Tema Kekwa.. sireh junjung ni juga ditempah oleh officer aku tu bagi pihak sebelah pengantin lelaki... kira dia tempah untuk kedua-duanya la... senang citer...
 
Aku suka dengan sireh junjung ni sebab nampak cute.. dengan kekwa kuning yang macam ping pong tuuu... hihihi...
 
Kalau ada yang berminat boleh tempah ye.. sangat dialu-alukan...
Cheeeseeeee!!
 
Sireh Junjung Chrysanthemums Theme
Yellow,White + Cherry Flowers
RM80

 




Ni la cherry flowers... maybe bagi kebanyakkan orang yang diluar sana macam pelik je nama dia cherry kan?? Ntah la... aku pun tak tahu... dah memang supplier kata cherry...
 

No comments: