Thursday, September 5, 2013

Pakej Sewa Perkakasan dan Barangan untuk Membuat Chocolate Fountain

Selamat tengahari semuaaaaaaa!!
 
Alahaiiiii.... sorry la banyak-banyak sebab semalam aku tak berkesempatan nak upload entry yang ni..  hari ni aku curi-curi masa lunch baru nak hapdep hokeyyyy... Sib la ada masa, kalau tak silap-silap minggu depan pun tak sempat upload... hihihihii
 
TZ Sweet Buffet ada juga menyediakan perkhidmatan sewa bekas dan peralatan membuat chocolate fountain buffet.. Ada beberapa set.. Set Colorfull dan juga set Exclusive.. So, kepada sesiapa yang plan nak buat sendiri Chocolate Fountain dengan kreativiti korang, bolehlah sewa peralatan ni.. memang semuanya lengkap... ikut kreativiti korang la nak deco macamanakan...
 
Selain sewa ikut set, aku ada jugak open untk sewa secara runcit-runcit... asing-asing.. tak jadi masalah.. kalau ada sebarang pertanyaan contact je... Lagi senang nak sembang kan???
 
Ape lagi?? kalau dah berkenan cepat-cepat booking yee!! Kalau lambat tak dapat la nak menolongnyaaaaaa.....
 
Nak tengok pakej sewa yang ada???
 
Jom >>
 
 
Item : Set Colorfull for Rental
Price : RM160
 

Item : Set Colorfull for Rental
Price : RM160

Item : Set Colorfull for Rental
Price : RM160

 
Item : Set Exclusive for Rental
Price : RM160

Item : Set Exclusive for Rental (with Glass Water Tank 10ML)
Price : RM200

Item : Set Exclusive for Rental (with Glass Water Tank 10ML)
Price : RM200

Item : 5 tier CupCakes Tray
Price : RM10

Item : 5 tier CupCakes Tray
Price : RM10

Item : Chocolate Melter
Price : RM20
* alat ini digunakan untuk mencairkan coklat coin

Item : Chocolate Melter
Price : RM20
* alat ini digunakan untuk mencairkan coklat coin

Item : Chocolate Fountain Machine
Price : RM95
 
Item : Glass Water Tank 10ML
Price : RM50
 
Contact Person : Tyra
Num : 017-6938055

No comments: