Monday, October 14, 2013

Hantaran 80 (Fresh Flowers Budget)

Waaaa.....!! Sedihnya...... Belum sempat siap entry dah nangis aku ni.... APTB..
 
Ada cerita disebalik entry kali ni.... agak sedih jugak la.... kecewa pun ada.... Tak apalah, biar aku simpan sendiri kenangan yang memang pahit gileeee tu... Rasanya, last deal dengan orang yang perangai cam ni...
 
Manusia memang pelik.. bila dah kita beri pendapat dari awal tak mau ikut... nak ikut pendapat sendiri... jadi, kalau hasil yang kurang memuaskan pun, nak disalahka kita ke ye???? Wat everrrrr....
 
Malas nak cerita banyak, layan je la gambar yang ada..... Tak ada feel kot nak sembang pasal hantaran ni.. :-( 
 
Hantaran 80 (Fresh Flowers Budget)
RM60 sedulang
 





No comments: