Friday, November 29, 2013

Hantaran 87 Exclusive Artificial Flowers Gred AA (9 Dulang RM990)

Salam Jumaat semua...
 
Alhamdulillah, hari yang penuh keberkatan... Dan hari ni Tyrazami nak hapdep entry yang tertangguh semalam sebab line internet yang macam siput sedut.. huhuhu..
 
Hantaran yang sangat exclusive ni ditempah oleh Rafi dan tunangnya untuk majlis pernikahan yang akan berlasngsung esok hari...
 
Tahniah buat kamu berdua.. semoga berkekalan hingga ke jannah.. Ameen..
 
Ada 9 dulang hantaran yang sangat mabeless... dengan menggunakan dulang royal theme... I luv it!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
 
 Hantaran 87 Exclusive Artificial Flowers Gred AA
9 Dulang = RM990
 








Thursday, November 28, 2013

Hantaran 84 Yellow Artificial Flowers Gred AA ( 7 Dulang RM560)

Salam semuaaa...

Rindunye hakak nak hapdep entry...... sangat-sangat sibuk dengan tugas harian merangkap tugas-tugas hakiki.... mohon semua dapat bersabar ye...

Hari ni Tyrazami Collection nak hapdep 2 entry berkaitan dengan gubahan artificial flowers yang ditempah oleh best pren my mr.cool... hakikatnya memang aku tak sanggup nak terima tempahan ni sebab aku dah keluar outstation menjalankan tugas hakiki... Namun, kerana permintaan my.mr cool untuk menerima tempahan ini, aku relakan walau sebenarnya rasa tak mampu...

Namun, semua rezeki ini adalah milik Allah.... kalau kita ikhlas dan jujur, InsyaAllah, Allah akan berikan apa yang kita impikan..

Akhirnya sempat jugak siap dalam jangka masa yang ditetapkan walaupun memandangkan hantaran ini ditempah last minute... hukhukkhuk..

Ada 7 dulang untuk sebelah pihak lelaki.... Rafi request nak warna kuning + grey... tapi, aku macam blur sikit masa tu sebab bunga artificial mana ada kaler grey kan? huhuhu... last-last aku pilih kuning dan hijau.... dan hasilnya memang sangat cantekkkkkk gile.... memandangkan aku gunakan bunga artificial dari Gred Superbb punye.. Nampak natural dan real sangat bunga rose...

Jom Layan gambar yang ade:-

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 84 Yellow Artificial Flowers Gred AA
7 Dulang RM560










Wednesday, November 20, 2013

Hand Bouquet Fresh Flowers (Bunga Tangan)

Lai Lai Lai Lai Laiiiiii!!!

Now Tyrazami Collection ada meyediakan perkhidmatan tempahan bunga tangan segar ataupun bunga artificial.

Ada macam-macam saiz dan pakej....

Kalau berminat boleh contact akak ye...

Contact Person: 017-693 8055 (Tyra)
                          012-302 8280 (Fara)

Self Pickup :  Cheras, Kuala Lumpur
Additional Charge : Delivery & Installation


Untuk Pakej Fresh Flowers harga bermula dari :





Saiz S 

Saiz S


Saiz S


Saiz S


 Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S


Saiz S : Carnation


Saiz S : Carnation


Saiz S : Carnation 


Saiz L

Saiz M

Saiz M 

Saiz L 

Saiz L

Tuesday, November 19, 2013

Hantaran 86 - Gubahan Hantaran Fresh Flowers Exclusive Sweetie Theme

Salam semua.... Pagi Selasa yang ceria.. :)
 
Semalam tak sempat nak habiskan hapdep hantaran yang paling latest dari Tyrazami Collection.. sory ye semua...
 
Kali ni hantaran dari pihak Wan kepada Ekin pulak... memang depa ni booking untuk gubahan fresh flowers bagi kedua-duanya....
 
Ada 7 dulang semua nya... Ekin nak gubahan ni ala-ala sweet sangat gitu..... So, Tyrazami cuba gabungkan warna-warna yang memang sweet sangat untuknya..
 
Menggunakan pendekatan bunga orkid, memang naik sangat-sangat gubahan ni.... aku pun jatuh cinta tengok hasil sendiri.. *boleh gitu??*
 
Jom kita tinjau antara barangan hantarannya :
 
1 : Sireh Junjung
2 : Perfume
3 : Facial Care
4 : Cookies + Chocolates
5 : Cake
6 : Handbag
7 : Jam
 
Kalau baerminat cepat-cepat booking date ye... Thanks all.... :-)
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Gubahan Hantaran Fresh Flowers Exclusive Sweetie Theme
7 Dulang = RM1,050
 
I Luv dis Flowers!!!

Handbag Tray
 

Cookies + Chocolates Tray
 

Facial Care Tray
 

Cake Tray
 

Watch Tray
 

 

Perfume Tray
 

 

Sireh Junjung

Monday, November 18, 2013

Gubahan Hantaran Fresh Flowers Kuning Menawan

Hantaran kali ni adalah gubahan fresh flowers yang diminta oleh adik Ekin dan pasangannya Wan.. Memang last minute tempahan atas sebab-sebab tertentu... dan Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar... Ameen..

Dapat jugak aku siapkan dalam masa yang singkat dan hasilnya aku amat bersyukur sebab pelanggan puas hati.. yeaaa!!

Ekin dan Wan menempah gubahan untuk kedua-dua pihak... dan kedua-duanya fresh flowers... Memang senang sangat bekerjasama dengan mereka... sebab dorang tak cerewat dan yang paling best bila dorang menyerahkan tugas-tugas profesional ni untuk aku sepenuhnya... heheheh... pendek kata tak banyak cekadak la..

Alhamdulillah, akhirnya dorang pun memang suka hasilnya.... :-)

Jom kita tengok gubahan dari Ekin buat cinta hatinya...

Ada 9 dulang :
1 : Sireh junjung
2 : Shirt & Jeans
3 : Books
4 : Chocolates
5 : Perfume
6 : Fruits
7 : Cake
8 : Manisan
9 : Wallet & Belt

Harga untuk gubahan super medium ni adalah RM80 sedulang...Berminat tak?? Contact cepat-cepat ye...

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Gubahan Hantaran Fresh Flowers Kuning Menawan
9 dulang RM720
 
Sireh Junjung Tray


Shirt & Jeans Tray
 

Books Tray
 

Fruits Tray
 

Perfume Tray


Cake Tray


 

Chocolates Tray
 
 
Wallet & Belt Tray