Monday, November 18, 2013

Gubahan Hantaran Fresh Flowers Kuning Menawan

Hantaran kali ni adalah gubahan fresh flowers yang diminta oleh adik Ekin dan pasangannya Wan.. Memang last minute tempahan atas sebab-sebab tertentu... dan Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar... Ameen..

Dapat jugak aku siapkan dalam masa yang singkat dan hasilnya aku amat bersyukur sebab pelanggan puas hati.. yeaaa!!

Ekin dan Wan menempah gubahan untuk kedua-dua pihak... dan kedua-duanya fresh flowers... Memang senang sangat bekerjasama dengan mereka... sebab dorang tak cerewat dan yang paling best bila dorang menyerahkan tugas-tugas profesional ni untuk aku sepenuhnya... heheheh... pendek kata tak banyak cekadak la..

Alhamdulillah, akhirnya dorang pun memang suka hasilnya.... :-)

Jom kita tengok gubahan dari Ekin buat cinta hatinya...

Ada 9 dulang :
1 : Sireh junjung
2 : Shirt & Jeans
3 : Books
4 : Chocolates
5 : Perfume
6 : Fruits
7 : Cake
8 : Manisan
9 : Wallet & Belt

Harga untuk gubahan super medium ni adalah RM80 sedulang...Berminat tak?? Contact cepat-cepat ye...

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Gubahan Hantaran Fresh Flowers Kuning Menawan
9 dulang RM720
 
Sireh Junjung Tray


Shirt & Jeans Tray
 

Books Tray
 

Fruits Tray
 

Perfume Tray


Cake Tray


 

Chocolates Tray
 
 
Wallet & Belt Tray

No comments: