Monday, November 18, 2013

Hantaran 83 (Artificial Garden Lagi...)

Happy Monday korangggg...

Dah mula alam cuti sekolah la minggu ni... bermulalah berdering-dering telefon aku nanti... musim cuti sekolah vs musim orang kawen-kawen... wahhhhhhh.....!!

Namun malangnya bagi semua pelanggan yang nak buat tempahan hantaran pada Tyrazami Colection, bermula 22 November 2 sehingga 8 Disember 2013 nanti aku akan menghadiri Mesyuarat yang memang tak dapat nak excuse SETIAP TAHUN bermula November - Disember..

So, kepada sesiapa yang nak buat tempahan tu mohon maaf ye...

Hari ni , Tyrazami Collection nak hapdep entry Gubahan Garden lagi yang menajdi pilihan ramai.. harga pun memang berbaloi-baloi... so, kepada semua yang nak booking date, contact hakak cepat-cepat ye.... dada...!!

Ada 9 dulang semuanya...

1: Sling Bag
2: Wallet & Belt
3: Shoes
4: Chocolates
5: Book
6: Sejadah
7: Cake
8: Kain Sarong
9: Sireh Junjung

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 83 (Artificial Garden Theme Lagi...)
9 Dulang = RM360 only!!

Sling Bag Tray
 

Eh Eh!! Ade siput pulak kat situ?!
 

Wallet & Belt Tray
 

Shoes Tray
 

Chocolates Tray
 

Book Tray
 

Cake Tray
 

Sejadah Tray
 

Sireh Junjung Tray
 

Kain Sarong Tray
 

Kain Sarong Tray
 

No comments: