Thursday, November 28, 2013

Hantaran 84 Yellow Artificial Flowers Gred AA ( 7 Dulang RM560)

Salam semuaaa...

Rindunye hakak nak hapdep entry...... sangat-sangat sibuk dengan tugas harian merangkap tugas-tugas hakiki.... mohon semua dapat bersabar ye...

Hari ni Tyrazami Collection nak hapdep 2 entry berkaitan dengan gubahan artificial flowers yang ditempah oleh best pren my mr.cool... hakikatnya memang aku tak sanggup nak terima tempahan ni sebab aku dah keluar outstation menjalankan tugas hakiki... Namun, kerana permintaan my.mr cool untuk menerima tempahan ini, aku relakan walau sebenarnya rasa tak mampu...

Namun, semua rezeki ini adalah milik Allah.... kalau kita ikhlas dan jujur, InsyaAllah, Allah akan berikan apa yang kita impikan..

Akhirnya sempat jugak siap dalam jangka masa yang ditetapkan walaupun memandangkan hantaran ini ditempah last minute... hukhukkhuk..

Ada 7 dulang untuk sebelah pihak lelaki.... Rafi request nak warna kuning + grey... tapi, aku macam blur sikit masa tu sebab bunga artificial mana ada kaler grey kan? huhuhu... last-last aku pilih kuning dan hijau.... dan hasilnya memang sangat cantekkkkkk gile.... memandangkan aku gunakan bunga artificial dari Gred Superbb punye.. Nampak natural dan real sangat bunga rose...

Jom Layan gambar yang ade:-

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 84 Yellow Artificial Flowers Gred AA
7 Dulang RM560










No comments: