Tuesday, November 19, 2013

Hantaran 86 - Gubahan Hantaran Fresh Flowers Exclusive Sweetie Theme

Salam semua.... Pagi Selasa yang ceria.. :)
 
Semalam tak sempat nak habiskan hapdep hantaran yang paling latest dari Tyrazami Collection.. sory ye semua...
 
Kali ni hantaran dari pihak Wan kepada Ekin pulak... memang depa ni booking untuk gubahan fresh flowers bagi kedua-duanya....
 
Ada 7 dulang semua nya... Ekin nak gubahan ni ala-ala sweet sangat gitu..... So, Tyrazami cuba gabungkan warna-warna yang memang sweet sangat untuknya..
 
Menggunakan pendekatan bunga orkid, memang naik sangat-sangat gubahan ni.... aku pun jatuh cinta tengok hasil sendiri.. *boleh gitu??*
 
Jom kita tinjau antara barangan hantarannya :
 
1 : Sireh Junjung
2 : Perfume
3 : Facial Care
4 : Cookies + Chocolates
5 : Cake
6 : Handbag
7 : Jam
 
Kalau baerminat cepat-cepat booking date ye... Thanks all.... :-)
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Gubahan Hantaran Fresh Flowers Exclusive Sweetie Theme
7 Dulang = RM1,050
 
I Luv dis Flowers!!!

Handbag Tray
 

Cookies + Chocolates Tray
 

Facial Care Tray
 

Cake Tray
 

Watch Tray
 

 

Perfume Tray
 

 

Sireh Junjung

No comments: