Monday, December 23, 2013

Gubahan Hantaran Tema Garden Super Natural Bird Nest

Salam Semua....

Hari ni Tyrazami Collection nak hapdep barang baru yang super gojes hokeyyyyy...


Direkakan bersama dengan foam flowers. Memang cantik dan tak rugi kalau korang grab. Hantaran garden yang penuh unik dan tersendiri... ada burung, pokok cactus dan rumput-rumput serta bartu-batu... Sangat Natural... Tempoh masa nak buat pun agak lama jugak.. Boleh patah pinggang dibuatnya....


Produk Baru Untuk Dijual
Quantity : 7 Dulang
Price : RM560
Raikan Majlis Indah Anda dengan gubahan hantaran yang sangat cantik dan unik hanya dari kami..

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
-SOLD-





Friday, December 13, 2013

Set Nikah : Bantal Nikah Ottoman + Meja Nikah

Salam Jumaat Semua....

Penghulu segala hari... semoga diri kita mendapat keberkatan di hari yang penuh bahagia ini...

Alhamdulillah, syukur sangat sebab hari ni line internet ok.... dari semalam aku cuba nak hapdep entry ni.. tapi asyik la hangggg je...

Hari ni aku nak introduce kat korang bagi semua pasangan yang nak bernikah ... Tyrazami Collection ada sediakan barang baru yang memang meletoppssss  sangat hokey..

Nak tau ape barangnya??

Jom >>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055


Set Nikah : Bantal Nikah Ottoman + Meja Nikah
Quantity : 2 pcs Ottoman Pillow + 1 pc Nikah Table
Price: RM290 only
* For Rental Only
 
 
 
 
 
 
Set Nikah : Meja Nikah
Quantity : 1 pc Nikah Table
Price: RM230 only
* For Rental Only


 



 
Set Nikah : Bantal Alas Nikah  Ottoman Pillow
Price: 1 pc = RM60 only
2 pcs = RM100 only
* For Rental Only