Monday, December 23, 2013

Gubahan Hantaran Tema Garden Super Natural Bird Nest

Salam Semua....

Hari ni Tyrazami Collection nak hapdep barang baru yang super gojes hokeyyyyy...


Direkakan bersama dengan foam flowers. Memang cantik dan tak rugi kalau korang grab. Hantaran garden yang penuh unik dan tersendiri... ada burung, pokok cactus dan rumput-rumput serta bartu-batu... Sangat Natural... Tempoh masa nak buat pun agak lama jugak.. Boleh patah pinggang dibuatnya....


Produk Baru Untuk Dijual
Quantity : 7 Dulang
Price : RM560
Raikan Majlis Indah Anda dengan gubahan hantaran yang sangat cantik dan unik hanya dari kami..

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
-SOLD-





No comments: