Wednesday, January 29, 2014

Hantaran 94 (Exclusive Gubahan Hantaran With PVC Tray)

Repeat Order Amirul...

Dan hantaran yang kali ni pula aku gubahkan khas untuk side sebelah pengantin perempuan kepada pengantin lelaki...

Speechless... Sebab memang superbbbb gojes hokey.....

Rasa-rasa nak tempah tak hantaran ni?? Cepat-cepat booking!! Sebelum tarikh korang dah dibooking ye...

Ada 11 Dulang Hantaran :

1: Sireh Junjung
2: Watch Tray
3: Quran Digital
4: Wallet + Belt
5: Kemeja + Tie + Cuff Link
6: Shoes
7: Perfume
8: Sejadah
9: Cookies
10: Chocolates
11: Buku Ilmiah

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055 (sms/whatsapp)

Hantaran 94 (Exclusive Gubahan Hantaran With PVC Tray)
11 Dulang RM1540
With FOC 1 pc Hand Bouquet
 
Watch Tray

Quran Digital

Sireh Junjung

Sireh Junjung

Wallet + Belt Tray


Kemeja + Tie + Cuff Link

Shoes


Perfume


i luv Orchid...

Chocolates Tray


Sejadah Tray


Cookies

Buku Ilmiah
 

Hantaran 93 (Exclusive Fresh Flowers With Light Pastel Theme)

Repeat order dari Amirul.....

Thanks sangat-sangat sebab mempercayai dan beri kepercayaan sepenuh pada kami dalam penghasilan gubahan hantaran beliau...

Sangat-sangat happy sebab mudah bekerjasama....

Alhamdulillah... yang penting customer puas hati.... LAin kali tolong promote kat kengkawan ye Mirul... hehehehe....

Ada 9 Dulang Hantaran dari Mirul kepada Isterinya... Mirul request warna pastel more to white.. but last time punye deco dah bagi dia banyak putih.. so, aku buat kejutan sikit untuk mirul dengan menggunakan warna bunga pastel light... hasilnya.... Jom layan ....>>

1: Sireh Junjung + Mas Kahwin + Barang Kemas Serba 1
2: Samsung Note
3: Cake
4: Quran + Buku Muslimah
5: Samsung Lappy
6: Hand Bag + Heels
7: Watch + Camera
8: Perfume Yang Sangat Cute
9: Telekung + Sejadah

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055 (sms/whatsapp)
 
Hantaran 93 (Exclusive Fresh Flowers With Light Pastel Theme)
9 Dulang RM1350
 
Samsung S Siries.. (aku tak tau Samsung punye brand)

Lots of Flowers...... Love it!!

Quran & Buku Muslimah..

Cantik tak??

Cake Tray

Lappy Samsung Tray

Handbag + Heels Tray

Bunga... Bunga... dan Bunga.....

Perfume Tray

Watch + Camera Tray


Sejadah + Telekung Tray

Menjadi jugak combine 2 items ni... pening fikir camne nak combine.. hikhikhik

Sireh Junjung + Mas Kahwin + Barang Kemas Serba 1


 

Hantaran 92 (Fresh Flowers Peach + Baby Blue )

Aduhai.... banyakknye hantaran yang nak di hapdep.... rasa malas sangat nak hapdep entry....

Malas nak citer panjang-panjang ye..

Hantaran ni dari Adik (opss! sory.. lupa nama dia) hihihihi... Aku ni jenis nak mengingat nama memang payah dari dulu lagi...APTB!

Ada 5 dulang hantaran.... dia request warna peach + baby blue.... rasanya mula-mula masa nak buat tak confident sebab tak pernah pulak aku combine warna ni... tapi bila dah siap..... Wow!!!

Jom kita tengok >>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055 (sms/whatsapp)

Hantaran 92 (Fresh Flowers Peach + Baby Blue )
5 Dulang RM400












Hantaran 91 (Garden Dusty Pink + Purple)

Dan yang ini pulak dari pihak Syuhada kepada pihak lelaki dengan 7 dulang hantaran :

1: Sireh Junjung
2: Fruits
3: Kain Pasang Baju Melayu
4: Iphone 5
5: Chocolates
6 : Potpourri
7: Cakes

Jom tengok hantarannya:

 Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055 (sms/whatsapp)


Hantaran 91 (Garden Dusty Pink + Purple)
7 Dulang RM280