Thursday, January 2, 2014

Hantaran 89 (Exclusive Royal Theme Fresh Flowers)

Hye semua.... dah kenyang x lunch tadi? korang makan ape?? mesti semua da bosan dengan menu yang ada kat cafe masing-masing kan..... nak tak nak telan je la.....
 
Ok la, untuk kali ini Tyrazami Collection nak hapdep satu lagi hantaran penutup tahun 2013.. Memang penutup pun sebab hantaran ni aku delivery ke rumah customer pukul 10.00 malam 31 Disember hari tu.... Hampeh.. balik-balik jem kat highway...
 
Hantaran ni memang sangat cantik dan gojesss jugak.... ada 11 dulang hantaran fresh flowers disulami dengan bunga orchid, roses, baby flowers, statice dan fish leaf... memang sangat cantik....
 
Antara barang hantarannya:
 
1: Camera DSLR
2: Cake
3: Baju Melayu
4: Dipped Apple
5: Fruits
6: Cookies
7: Perfume
8: Sejadah
9: Shoes
10: Cincin + Bunga Rampai
11: Sireh Junjung
 
Jom sama-sama kita tengok >>
 
Contact Person: Tyra
Contact Number: 017-6938055
 
Hantaran 89 (Exclusive Royal Theme Fresh Flowers)
11 Dulang = RM 2,420
 












 

No comments: