Wednesday, January 29, 2014

Hantaran 93 (Exclusive Fresh Flowers With Light Pastel Theme)

Repeat order dari Amirul.....

Thanks sangat-sangat sebab mempercayai dan beri kepercayaan sepenuh pada kami dalam penghasilan gubahan hantaran beliau...

Sangat-sangat happy sebab mudah bekerjasama....

Alhamdulillah... yang penting customer puas hati.... LAin kali tolong promote kat kengkawan ye Mirul... hehehehe....

Ada 9 Dulang Hantaran dari Mirul kepada Isterinya... Mirul request warna pastel more to white.. but last time punye deco dah bagi dia banyak putih.. so, aku buat kejutan sikit untuk mirul dengan menggunakan warna bunga pastel light... hasilnya.... Jom layan ....>>

1: Sireh Junjung + Mas Kahwin + Barang Kemas Serba 1
2: Samsung Note
3: Cake
4: Quran + Buku Muslimah
5: Samsung Lappy
6: Hand Bag + Heels
7: Watch + Camera
8: Perfume Yang Sangat Cute
9: Telekung + Sejadah

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055 (sms/whatsapp)
 
Hantaran 93 (Exclusive Fresh Flowers With Light Pastel Theme)
9 Dulang RM1350
 
Samsung S Siries.. (aku tak tau Samsung punye brand)

Lots of Flowers...... Love it!!

Quran & Buku Muslimah..

Cantik tak??

Cake Tray

Lappy Samsung Tray

Handbag + Heels Tray

Bunga... Bunga... dan Bunga.....

Perfume Tray

Watch + Camera Tray


Sejadah + Telekung Tray

Menjadi jugak combine 2 items ni... pening fikir camne nak combine.. hikhikhik

Sireh Junjung + Mas Kahwin + Barang Kemas Serba 1


 

No comments: