Monday, May 26, 2014

Gubahan Hantaran Untuk Dijual Murah-Murah

Assamualaikum.

Nak hapdep jap entry.
Tak nak panjang berjela.. Nak citer sikit je..

Now nak clear stock hantaran.
Ada 5 Dulang sahaja
Harga TIDAK termasuk dulang. Hanya gubahan sahaja ye.

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055


-SOLD -
Theme Color : Gold + Black
Quantity : 5 dulang
Price : RM100 only!!
Grab now!!
* Harga tidak termasuk dulang



 
......................................................................................................................................................................
 
 
-SOLD-
Theme Color : Colorfull Peach
Quantity : 5 dulang
Price : RM80 only!!
Grab now!!
* Harga tidak termasuk dulang
 



Wednesday, May 21, 2014

Menjual Dulang Hantaran Exclusive Bowl / Seramik

Assalamualaikum semua...

Hari ni nak update entry bagi sesiapa yang mencari atau nak beli dulang hantaran berbentuk bowl / seramik / pasu ni..

Harga dulang hantaran dah tertara pada setiap gambar ye.  More diskaun untuk order 5 dulang keatas.

Kalau berminat, cepat-cepat whatsapp / call ye.. Dulang ni macam pisang goreng panas!! Sekejap je habis stock nanti.. :-)

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Menjual Dulang Hantaran Exclusive Bowl / Seramik
 
English White Ceramic Tray
Code : EW2
Price : RM110 (each)
 
Royal Gold Green Ceramic Tray
Code : RGG
Price : RM201 (each)
 
 
Glass Bowl Exclusive Tray
Code : GB3
Price : RM130 (each)
 
 
English White Ceramic Tray
Code : EW3
Price : RM190 (each)
 
English White Ceramic Tray
Code : EW4
Price : RM130 (each)
 
 
Royal Brown Ceramic Tray
Code : RB4
Price : RM110 (each)
 
Royal Gold Ceramic Tray
Code : RG5
Price : RM134 (each)

Monday, May 12, 2014

Hantaran 103 (Garden Theme Green Turquoise)

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... teruk sangat saya ni.... sekian lama sangat hantaran ni ditempah baru hari ni nak hapdep... teruk....

Sorry sangat-sangat sebab masa memang cemburukan saya... Alahai.... banyak urusan yang perlu diselesaikan dulu...

Urusan apa?? nanti saya share untuk entry akan datang yek!

Hantaran kali ini kira ditepah oleh regular customer iaitu, Abang Azahari... mewakili hantaran untuk majlis perkahwinan adiknya..

Ada 6 dulang hantaran :
1 : Sireh Junjung
2 : Perfume
3 : Al- Quran
4 : Wallet + Belt
5 : Cake
6 : Potpourri + Cincin

So, kalau berminat... jangan tunggu lama-lama.. nanti melepas date korang yek!

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 103 (Garden Theme Green Turquoise)
6 Dulang RM240
 




 

Hantaran 102 : (Artificial Flowers Blue Theme)

Bersambung dengan tempahan Eliyana, hantaran kali ini pula dari pihak beliau. Bertemakan warna biru. Ada 5 dulang semuanya.

Antara hantaran:
1 : Wallet + Belt
2 : Body Care
3 : Fruits
4 : Watch
5 : Sunglass

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Kalau berminat, cepat-cepat whatsapp and date book korang hokey!!

Hantaran 102 : (Artificial Flowers Blue Theme)
5 dulang RM200
 





 

Hantaran 101 (Artificial Flowers : Dusty Pink Theme)

Assalamualaikum semua.....

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga mengedit gambo-gambo yang dah tertunda bulan lepas.... sorry sangat-sangat sebab bulan April agak sibuk dengan persiapan untuk bercuti dengan mr.cool saye...

Ok, kita go through pada hantaran kali ini... Dari Eliyana from Sg.Buloh.. Awalnya rasa macam atak sempat nak amik tempahan last minute. Tapi aku gagahkan jugak curi masa siapkan.. Alhamdulillah, yakin dengan rezeki yang diberikan oleh-Nya.. :-)

Eliyana tempah untuk kedua-dua belah pihak. Senang katanya... Lagipun keluarga lelaki jauh kat selatan sana... Untuk pihak lelaki memilih warna tema dusty pink.. saya gunakan combinasi warna dusty purple... hasilnya memang sangat sweet gituuuuu..

Ada 4 dulang hantaran :
1 : Rantai + Duit Mas Kahwin
2 : Chocolates
3 : Buku Ilmiah + Quran
4 : Body Care

Jom layan gambar yang ada >>>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 101 (Artificial Flowers : Dusty Pink Theme)
4 Dulang RM160