Monday, May 12, 2014

Hantaran 101 (Artificial Flowers : Dusty Pink Theme)

Assalamualaikum semua.....

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga mengedit gambo-gambo yang dah tertunda bulan lepas.... sorry sangat-sangat sebab bulan April agak sibuk dengan persiapan untuk bercuti dengan mr.cool saye...

Ok, kita go through pada hantaran kali ini... Dari Eliyana from Sg.Buloh.. Awalnya rasa macam atak sempat nak amik tempahan last minute. Tapi aku gagahkan jugak curi masa siapkan.. Alhamdulillah, yakin dengan rezeki yang diberikan oleh-Nya.. :-)

Eliyana tempah untuk kedua-dua belah pihak. Senang katanya... Lagipun keluarga lelaki jauh kat selatan sana... Untuk pihak lelaki memilih warna tema dusty pink.. saya gunakan combinasi warna dusty purple... hasilnya memang sangat sweet gituuuuu..

Ada 4 dulang hantaran :
1 : Rantai + Duit Mas Kahwin
2 : Chocolates
3 : Buku Ilmiah + Quran
4 : Body Care

Jom layan gambar yang ada >>>

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 101 (Artificial Flowers : Dusty Pink Theme)
4 Dulang RM160
 



 

No comments: