Friday, June 27, 2014

Hantaran 111 (Artificial Blue Turquoise + Off White)

Salam Jumaat Semua!!!
 
Sedar tak sedar dah nak masuk Ramadhan.. InsyaAllah, tahun ini kita semua akan berpuasa pada hari Ahad.. Semoga kita semua di dalam rahmat Allah swt..
 
Hari ni saya nak update entry yang tercicir last week. Tak sempat nak upload.
 
Gubahan ni ditempah oleh Emma untuk majlis pertunangannya. Emma memilih warna off white dan turquoise. Hasilnya, sangat menarik!!
 
Ada 7 dulang semuanya :
 
1 : Perfume
2 : Kasut
3 : Kain Pelekat
4 : Sejadah + Songkok
5 : Jeans + Shirt
6 : Sireh Junjung Artificial
7 : Chocolates
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 0176938055
 
Hantaran 111 (Artificial Blue Turquoise + Off White)
7 Dulang RM280
 








Friday, June 20, 2014

Hantaran 110 (Artificial Flowers Brown + Gold)

Ini kali pertama customer request nak hantaran warna tema Coklat dan Gold. Terbayang-bayang dalam fikiran macamana hasilnya nanti. 
 
Hasilnya, bila dah siap, wowwww!!! Cantik sangat!! Sukaaaaa!!
 
Thanks kepada Ema kerana memilih warna yang awsome ni!! Dapat juga idea untuk hantaran seterusnya nanti.
 
Ema menempah 5 dulang hantaran bagi pihak tunangnya.  Antaranya :
 
1 : Sejadah + Telekung
2 : Rehal + Quran
3 : Wallet + Handbag
4 : Chocolates
5 : Wedges
 
Jom kita tengok macamana hasilnya...>>>
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Hantaran 110 (Artificial Flowers Brown + Gold)
5 Dulang RM250
 





Hantaran 109 (Artificial Black & White Theme)

Salam Jumaat semua readers!!
 
Hari ni saya cuba update entry seberapa banyak yang mampu.. Memandangkan rasa dah terlalu lambat nak hapdep entry bulan May.
 
Hantaran kali ini ditempah last minute oleh Ibtisam dari Cyberjaya. Seminggu sebelum majlis berlangsung. Walaupun tergesa-gesa, Alhamdulillah.. Sempat disiapkan dalam tempoh masa yang singkat.
 
Ada 5 dulang hantaran termasuk :
 
1 : Cincin
2 : Chocolates
3 : Telekung
4 : Cake
5 : Buah
 
Walaupun Ibtisam memilih tema hitam putih, saya gabungkan sedikit warna hijau. Supaya hantarannya nampak 'fresh'.
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Hantaran 109 (Artificial Black & White Theme)
5 Dulang RM300
 







Thursday, June 19, 2014

Hantaran 108 (Exclusive Artificial Flowers with Glass Tray)

Taraaaaaa!!!
 
Hantaran yang ini pula simple tapi menarik. Se simple tuannya juga. Hehehee...
 
Aku memang suka sangat dengan padanan warna-warnanya.
 
Ada 6 dulang hantaran sahaja. Antranya :
 
1 : Tafsir Al-Quran
2 :  Pants + Shirts
3 : Body Care
4 : Kasut
5 : Tuala
6 : Buah
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Whatsapp / text untuk booking date ye.
 
 
Hantaran 108 (Exclusive Artificial Flowers with Glass Tray)
6 Dulang = RM480
 







Hantaran 107 (Fresh Flowers Pink+Peach Theme)

Superbbbb cute + chantekkkk bila dah siap hantaran kali ni.. Terpegun sekejap.
 
Hantaran fresh flowers ditempah oleh kak wahida dari Segambut. Majlis pernikahan untuk adik perempuannya.  Gabungan warna peach dan merah jambu memang sangat awsome. Hasilnya sangat-sangat menawan hokey..
 
Hari ni saya tak sempat nak berceloteh panjang lebar sebab kerja dan fail yang ada semakin menimbun-nimbun. Langkah paling ideal, short list je la ye.
 
Ada 13 dulang hantaran fresh flowers. Lupa nak inform kat korang semua, sesiapa yang menempah hanatran lebih dari 7 dulang untuk gubahan hantaran fresh flowers, akan diberikan bunga tangan segar secara PERCUMA!!
 
So, korang tunggu apa lagi??? Cepat-cepat buat tempahan ye!!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
 
Hantaran 107 (Fresh Flowers Pink+Peach Theme)
13 Dulang RM910
Foc : 1 Hand Bouquet Fresh Flowers
 














Hantaran 106 (Garden Theme Pink + Turquoise)

Setiap bulan memang ada yang menempah hantaran garden theme ni. Macam pisang goreng panas tau. Kalau sesiapa yang berminat, boleh la contact ye.
 
Ada 3 dulang hantaran :
 
1 : Sejadah + Telekung
2 : Chocolates
3 : Cincin + Dinar Emas
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
 
Hantaran 106 (Garden Theme Pink + Turquoise)
3 Dulang RM120
 






Hantaran 105 (Garden Theme Dusty Pink + White)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!!!
 
Ceria sangat hari ni sebab dapat update entry pagi-pagi.
 
Garden Theme ditempah oleh Fyrda dari Ampang. Awalnya firda request warna lain... last minute firda kata tak kesah, ikut citarasa aku. So, rasanya, gabunga dusty pink dan white ni sangat-sangat awsome gituuuuu..
 
Ada 7 dulang hantaran antaranya:
 
1: Sireh Junjung Fresh Flowers
2: Jam Tangan + Wang Mas Kahwin
3: Buku Ilmiah
4: Handbag + Kasut
5: Body Care
6: Chocolates
7: Cake in Jars
 
* Note : Adding RM80 for Sireh Junjung Fresh Flowers
 
Kalau berminat, tak payah cakap apa lagi. Terus booked ye!!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
 
Hantaran 105 (Garden Theme Dusty Pink + White)
7 Dulang RM280