Wednesday, June 18, 2014

Hantaran 104 (Artificial Flowers With Pink Polkadot Theme)

Assalamualaikum semua...

MasyaAllah, lama sangat tak hapdep entry baru untuk blog ni. Rasanya ada lebih kurang 10 set hantaran yang masih tertangguh nak upload.

InsyaAllah, minggu ni saya akan settlekan jugak sedikit demi sedikit.

Bulan yang teramat bizi dengan pelbagai kekangan. Kenduri sana sini, tempahan lagi, mengemas rumah baru lagi... Alahai..... kalau lah masa boleh jadi 48 jam sehari kan best :^^

Hantaran kali ini memang sangat lama rasanya.... Ditempah oleh my ex officer yang dah bersara. Bukan untuk dia, tapi untuk anaknya tau. Hehehe...

Majlis bertunang yang telah selamat berlangsung pada penghujung April 2014.

Mak ai.. Dekat 2 bulan baru aku hapdep?? APTB!!

Kalau berminat, jom pm or wasap akak untuk buat booking ye!! Jangan lambat-lambat, nanti date korang dah full, tak dapat la akak nak menolongnyeee...

Jom kita tengok koleksi gambar yang ada :

Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055

Hantaran 104 (Artificial Flowers With Pink Polkadot Theme)
6 Dulang = RM240
 




No comments: