Thursday, June 19, 2014

Hantaran 107 (Fresh Flowers Pink+Peach Theme)

Superbbbb cute + chantekkkk bila dah siap hantaran kali ni.. Terpegun sekejap.
 
Hantaran fresh flowers ditempah oleh kak wahida dari Segambut. Majlis pernikahan untuk adik perempuannya.  Gabungan warna peach dan merah jambu memang sangat awsome. Hasilnya sangat-sangat menawan hokey..
 
Hari ni saya tak sempat nak berceloteh panjang lebar sebab kerja dan fail yang ada semakin menimbun-nimbun. Langkah paling ideal, short list je la ye.
 
Ada 13 dulang hantaran fresh flowers. Lupa nak inform kat korang semua, sesiapa yang menempah hanatran lebih dari 7 dulang untuk gubahan hantaran fresh flowers, akan diberikan bunga tangan segar secara PERCUMA!!
 
So, korang tunggu apa lagi??? Cepat-cepat buat tempahan ye!!
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
 
Hantaran 107 (Fresh Flowers Pink+Peach Theme)
13 Dulang RM910
Foc : 1 Hand Bouquet Fresh Flowers
 














No comments: