Tuesday, September 30, 2014

Hantaran 114 (Garden Theme English)

Terlalu ramai yang booking gubahan bertamakan garden... Jadi, memang hantaran garden ni meletopss habis. Sesiapa nak booking, cepat-cepat contact ye. Sebab lambat melepas..
 
Ada 7 dulang semua nya...
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
 
Hantaran 114 (Garden Theme English)
7 Dulang = RM280
 







Hantaran 113 (Artificial Dusty Pink + Purple)

Agak menarik juga hasil gabungan warna hantaran kali ni. Aku yang buat aku yang jatuh cinta tengok warnanya.. hihihi...
 
Ditempah oleh Adiba untuk majlis nikahnya.. Semoga kalian bahagia bersama selamanya.. Amin.
 
Ada 5 gubahan..
 
Cuma kali ni tak letak barangnya. Sebab adiba kata dia nak letak sendiri. Barang yang dia beli tak cukup lagi.. hehe..
 
Sekiranya berminat, jom pakat ramai-ramai call akak ye.
 
Contact Person : Tyra
Contact Number :017-6938055
 
 
Hantaran 113 (Artificial Dusty Pink + Purple)
5 Dulang = RM200
 







Hantaran 112 (Garden Theme Colorful)

Assalamualaikum semua....
 
Mak ai... sekian lama sangat aku peram tak update-update... Banyak hantaran tak sempat nak edit..
 
Hantaran ni ditempah pada bulan Ogos lalu... Sorry sangat... baru sempat nak upload.
 
Ada 7 dulang semuanya:
1 ) Boot
2) Bola
3) Cake
4) Sireh Junjung Bunga Artificial
5) Perfume
6) Jam
7) Chocolates
 
Sebab dah lame sangat x update entry, so aku pun memang tak ada idea nak cakap ape..
 
Sesiapa berminat nak tempah, boleh contact aku ye.
 
Contact Person : Tyra
Contact Number : 017-6938055
call / sms / whatsapp
 
Hantaran 112 (Garden Theme Colorful)
7 Dulang = RM280
 









Thursday, September 25, 2014

Gubahan Hantaran Ready Made Untuk Dijual!!!! Tema Pink + Green

Assalamualaikum semua...

Lagi Hantaran Mampu Milik nak Dijual!!

Memang cantik sebab di atasnya dilapisi dengan kain berbulu warna pink!!! Rugi tak grab tauuuuuu

Hantaran Ready Made Untuk Dijual.
Murah-murah je.
Status: Gubahan Baru
Bunga shj pernah diguna.
Quantity : 5 dulang
Warna Tema : Green + Pink
Price : RM100 nett
Whatsapp : 017-6938055
* Status 2nd hand hanya pada bunga sahaja. Gubahan ini adalah gubahan yang baru.

Masih dalam keadaan yang sangat baik lagi. Harga jual untuk gubahan shj. Tak termasuk dulang.
Pickup point : Seri Kembangan (Equine) / Putrajaya

Cepat!!! Sebelum terlambat!!

SOLD
 





Tuesday, September 9, 2014

Special Diskaun Promo Untuk Tempahan Gubahan Hantaran!!!!

Seperti yang dijanjikan, sempena ulangtahun saya merangkap founder Tyrazami Collection, saya nak bagi special promo diskaun kaw-kaw punye!!!

Bermula jam 12 mlm ini (10/9/14) Tyrazami Collection menawarkan diskaun paling hebat dalam abad ini!!!

Jeng jeng jengggggggg...

50% off untuk setiap gubahan hantaran!!!!! Tawaran dibuka untuk gubahan fresh flowers & artificial flowers!!!

Diulang, 50%!!!!! 50%!!! 50%!!!!

So, ape tunggu lagiiii?? Menarik kannnn???

Kepada semua bakal pengantin dan yang akan mengikat tali pertunangan, cepat-cepat booking tauuuuu!!

Whatsapp segera : 0176938055

Syarat-syaratnya mudah shj:
* terhad untuk majlis sehingga 31 Disember 2014.
*  booking serendah RM100.
* hanya untuk pelanggan self collect.
* tawaran berlangsung dalam masa 24 jam sahaja.