Saturday, November 12, 2016

Review Sewa Gubahan Hantaran Ready Made







Sewa Gubahan Hantaran Ready Made - Garden Full House

Whatsapp: 017-693 8055
Contact Person: Tyra

Gubahan Hantaran Garden Full House
Harga Sewa: RM30 sedulang
Kuantiti Dulang: 9 dulang sahaja
Minimum sewa: 3 dulang





Sewa Gubahan Hantaran Ready Made - Garden Theme Sweety

Assalamualaikum..

Terlalu lama sangat hakak diam dalam blog ni sampai hampir terlupa nak hapdep.. Bz bebenor gamaknya dengan new projek untuk pertengahan Disember 2016 nanti. Hari hakak rasa hakak terpaksa jugak curi-curi masa untuk hapdep semua entry yang tertinggal bulan lepas.

For those yang nak melangsungkan perkahwinan, tapi budget hantaran tak berapa nak besar sangat, jangan risau. Hakak ada sewakan beberapa gubahan hantaran ready made yang boleh korang pilih mengikut budget yang korang perlukan. Nanti hakak akan update satu per satu ye.

Gubahan kali ni hakak bagi dia nama Hantaran Garden Theme Sweety. Tak tahu la kenapa dalam banyak-banyak tema yang ada, hakak ni suke bebenor la dengan tema garden. Bila buat semuanya berasaskan garden. 

Kalau ada yang berminat, boleh whatsapp akak cepat-cepat untuk booking slot korang ye.

Whatsapp: 017-693 8055
Contact Person: Tyra
Gubahan Hantaran Garden Sweety
Harga Sewa: RM25 sedulang
Kuantiti Dulang : 7 dulang sahaja











Friday, October 14, 2016

Aksesori Hantaran, DIY Pelamin, Candy Booth Corner - Wedding Accessories

Ha......!! Macam-macam ada!! Banyak sebenarnya yang aku nak hapdep tapi tak berkesempatan.  Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh je whatsapp ye.. Jangan sengan, jangan malu. Kalau dah berkenan, cepat-cepat booking. Kalau abis stok, tak ada restock lagi tau!!

Whatsapp: 017-693 8055




Untuk korang yang suka diy pemain, diy candy booth, sekarang ni tengah in huruf-huruf comel ni kan? Boleh deco-deco nama korang. Tak mahal pun.. Hakak bagi harga murah-murah je.

Wood Alphabet A-Z 
RM12 each
Size: H : 5 inch
White Color only








Yang ni pulak, lagi meletopppppsss!! siap ada lighting lagi. Kalau deco waktu malam, indahnyaaaaa...!!
Aluminium Alphabet A-Z 
RM75 each
Size: H : 9 inch



Cake Trays
RM90 - RM130
Harga mengikut saiz



Bridal Hand Bouquet Ready Made
RM80 each
Color : Off White & Cream only

Assalamualaikum semua!!!!!

Waaaaaaa... rindunyeeee nak bersiaran dalam blog kesayangan nihhh!!
Rindu jugak nak hapdep gambar-gambar hantaran, bunga-bunga... rindu sangat!!

InshaAllah, dalam masa terdekat ini, Tyrazami Collection akan kembali beroperasi seperti biasa dengan pelbagai servis yang pasti dalam budget korang!!

Stay tune yaaa!!