Friday, October 14, 2016

Aksesori Hantaran, DIY Pelamin, Candy Booth Corner - Wedding Accessories

Ha......!! Macam-macam ada!! Banyak sebenarnya yang aku nak hapdep tapi tak berkesempatan.  Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh je whatsapp ye.. Jangan sengan, jangan malu. Kalau dah berkenan, cepat-cepat booking. Kalau abis stok, tak ada restock lagi tau!!

Whatsapp: 017-693 8055




Untuk korang yang suka diy pemain, diy candy booth, sekarang ni tengah in huruf-huruf comel ni kan? Boleh deco-deco nama korang. Tak mahal pun.. Hakak bagi harga murah-murah je.

Wood Alphabet A-Z 
RM12 each
Size: H : 5 inch
White Color only








Yang ni pulak, lagi meletopppppsss!! siap ada lighting lagi. Kalau deco waktu malam, indahnyaaaaa...!!
Aluminium Alphabet A-Z 
RM75 each
Size: H : 9 inch



Cake Trays
RM90 - RM130
Harga mengikut saiz



Bridal Hand Bouquet Ready Made
RM80 each
Color : Off White & Cream only

Assalamualaikum semua!!!!!

Waaaaaaa... rindunyeeee nak bersiaran dalam blog kesayangan nihhh!!
Rindu jugak nak hapdep gambar-gambar hantaran, bunga-bunga... rindu sangat!!

InshaAllah, dalam masa terdekat ini, Tyrazami Collection akan kembali beroperasi seperti biasa dengan pelbagai servis yang pasti dalam budget korang!!

Stay tune yaaa!!